Aitros
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
merhabalar msi mag forge m100r kasasını alıcam fakat sizlere bir sorum var benim anakartım msi pro b650m-e ve işlemci soğutucumda
O anakartta argb girişi yok o yüzden yazılıma sahip bir argb kontrolcüsü alıp onu Bluetooth ile bağlayarak yazılım kontrolü yapabilirsinmerhabalar msi mag forge m100r kasasını alıcam fakat sizlere bir sorum var benim anakartım msi pro b650m-e ve işlemci soğutucumda
Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL alıcağım kasa da fanları yazılımdan kontrol edebilir miyim bunu öğrenmek istiyorum.
O rgb girişi var demek argb kontrol edilebilir rgb ise kontrol edilemezAlıntıyı görüntüle bu ne demek
Hayır edemezsin değiştirmek için argb kontrolcü almalısın ya da argb girişi olan bir anakartyani bu kasayı aldığımda kasanın fanlarını kontrol edebiliyorum değil mi soğutucumla beraber
anladım ama bu kasanın içinde zaten kontrolcü var diye hatırlıyorum şimdi redditte gördüm m100r modelinde argb kontrolcüsü varmışHayır edemezsin değiştirmek için argb kontrolcü almalısın ya da argb girişi olan bir anakart
Eğer varsa kontrolcüyü kasa fanı ve soğutma fanlarına takarak kontrolcü üzerinden kontrol edebilirsin ama anakarttan yazılım ile kontrol edemessinanladım ama bu kasanın içinde zaten kontrolcü var diye hatırlıyorum