Rica ederim.Teşekkürler ederim ilginize
Teşekkürler ederim ilginize
Rica ederim.Teşekkürler ederim ilginize
Bende Mag Force 100R var ekran kartı max 70, işlemcim max 62 derece gördü. bence Mag Force 100R al hem şık hem hava akışı güzel.
İlla MSI istiyorsan piyasada Mag Forge 100R dışında alınası MSI kasa görmüyorum. Ha ben olsam onu da almaz üzerine az daha koyar TD500 alırdım. Geçenlerde 860 liraya kadar düşmüştü.
Kanka ben 800tl ye 4 fanlısını aldım itopya dan. Geçen hafta egzoz fansız olanı 730 TL idi
Mag 100Herhangi bir bütçe hazırlanmamıştır.
İşlemci : AMD 5 5600 çıkışını bekliyorum.
Anakart : MSI B550 Tomahawk
Ekran kartı : Sapphire 5500 xt 8 Gb
Kasa : ?
Psu : ?
.
.
Monitör : Msı 144 hz.
Bu doğrultuda Msı kasa önerisi ve güç kaynağı olarak ne almalıyım.
Ek olarak marka takıntısı yok Bu kasayı bile düşünüyorum
ilginize şimdiden teşekkürler.
Rica ederim.
Bu ikiliyi ben de öneririm.MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.539,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comHigh Power Performance Gold GD HP1-J600GD-F12S 600 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz High Power Performance Gold GD HP1-J600GD-F12S 600 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Performance Gold GD HP1-J600GD-F12S 600 W Power Supply özelliklerini incele, 2.312,07 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İşlemcimi o satıcıdan almıştım. Güvenilir.Elmacık satıcısı hep ucuz fiyatla dikkatimi çekiyor n11 olsun trendyol üzerinden olsun sizce güvenilir mi ?
Bu ikiliyi ben de öneririm.
100R ve Performance GD600, bu ikiliden daha mantıklı.Herkesin ortak kararı ve yönlendirmesi bu yönde olduğunu düşünürek en kısa zamanda fiyatları kontrol edip temin edeceğim gibi. Kafamda takılan bir soru var hep neden bu kasayı çok düşünüyorum bilmiyorum belki de game garajda görüyorum diye
paylaştığım linkteki kasayı 800 TL'den alacağım desem ne dersin ?
100R ve Performance GD600 al git diyorsun kafa rahat Tamamdır o halde teşekkürler ederim.100R ve Performance GD600, bu ikiliden daha mantıklı.
İşlemcimi o satıcıdan almıştım. Güvenilir.
Bu kasayı ben de çok beğeniyorum ama çok pahalı.Herkesin ortak kararı ve yönlendirmesi bu yönde olduğunu düşünürek en kısa zamanda fiyatları kontrol edip temin edeceğim gibi. Kafamda takılan bir soru var hep neden bu kasayı çok düşünüyorum bilmiyorum belki de game garajda görüyorum diye
paylaştığım linkteki kasayı 800 TL'den alacağım desem ne dersin ?
100R.Ustad seni rahatsız ediyorum ama güzel yönlendiriyorsun beni sana desemki bu kasayı 800TL'den alacağım linki bırakıyorum
Bana önerin ne olur ?