Neler Yeni

Msi katana 17 b13vgk 898tr mi acer predator helios 16 i9 13900hx rtx 4070 mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ege Erkoç
Ürünlerin özellikleri hemen hemen aynı gibi duruyor. Hangisi daha iyidir kalitelidir bilemedim. İçimden msi gibi geliyor ama aceri de es geçmek istemiyorum. Bu arada özellikler aynı dedim fskat msiın ramlari 4200mhz acerin 5600mhz olarak gelmekte. Karar veremedim.

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,358
İsim
Eren
Ürünlerin özellikleri hemen hemen aynı gibi duruyor. Hangisi daha iyidir kalitelidir bilemedim. İçimden msi gibi geliyor ama aceri de es geçmek istemiyorum. Bu arada özellikler aynı dedim fskat msiın ramlari 4200mhz acerin 5600mhz olarak gelmekte. Karar veremedim.
bu bütçede katana tercih etmek doğru olmaz giriş seviyesi bir model acer predator alabilirsin hatta bütçe belirtirsen daha iyi öneri yapabiliriz.

Son düzenleme:

panher

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Samet
nebileyim parana yazık gibi bir isim acer sıkıntı olabiliyor
msi güven veriyor anakartı kendi üretiyor herşeyi kendisi üretiyor diğer firmalar topla birleştir

Sinan_Enginar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
kaanzi
katana alınabilecek en kötü tercih olabilir hodjam

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ege Erkoç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
nebileyim parana yazık gibi bir isim acer sıkıntı olabiliyor
msi güven veriyor anakartı kendi üretiyor herşeyi kendisi üretiyor diğer firmalar topla birleştir
Bütcem 65k falan max 70 72 bandına çıkabilirim bugun içerisinde almam gerek ne önerebilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Acerin ekranında ışık sızmaları varmış kullanıcı fotograflarına baktım tölare edilecek gibi durmuyor baya rahatsız ediciler o yüxden biraz uzaklaştım gibi bilmiyorum

bu bütçede katana tercih etmek doğru olmaz giriş seviyesi bir model acer predator alabilirsin hatta bütçe belirtirsen daha iyi öneri yapabiliriz.
Maksimum 72k

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,358
İsim
Eren
Bütcem 65k falan max 70 72 bandına çıkabilirim bugun içerisinde almam gerek ne önerebilirsiniz

Acerin ekranında ışık sızmaları varmış kullanıcı fotograflarına baktım tölare edilecek gibi durmuyor baya rahatsız ediciler o yüxden biraz uzaklaştım gibi bilmiyorum

Maksimum 72k
ips olduğu için ışık sızması normal eğer rahatsız ederse iade edersin acer predator alabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ege Erkoç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ips olduğu için ışık sızması normal eğer rahatsız ederse iade edersin acer predator alabilirsin.
Işık sızması acer markasında iadeye kabul edilmiyor diye biliyorum zaten bilinen bir şey oldugu için. Aynı özelliklerde i9 13 rtx4070 32ram 1tb ssdli predator var mı varsa link atar mısın rica etsem

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,358
İsim
Eren
Işık sızması acer markasında iadeye kabul edilmiyor diye biliyorum zaten bilinen bir şey oldugu için. Aynı özelliklerde i9 13 rtx4070 32ram 1tb ssdli predator var mı varsa link atar mısın rica etsem
14 gün içinde iade edebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ege Erkoç
ürüne ve ambalaja zarar vermediğin sürece evet.
Tamamdır teşekkürler, peki bu predatorünn kötü bi yanı var mı bildiğin? Bazı forumlarda aniden fps düğüşü, kasma,klavye izi ekrana cıkıyor kapat aç yaptıkca diyen olmuş, ekran çarpılıyor vesaire diyende var istisna mı yoksa kronik mi bilmiyorum

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,358
İsim
Eren
Tamamdır teşekkürler, peki bu predatorünn kötü bi yanı var mı bildiğin? Bazı forumlarda aniden fps düğüşü, kasma,klavye izi ekrana cıkıyor kapat aç yaptıkca diyen olmuş, ekran çarpılıyor vesaire diyende var istisna mı yoksa kronik mi bilmiyorum
eksi olarak işlemci 90 dereceleri görebiliyor ve tek kanal ram var bildiğim farklı kötü bir yanı yok herhangi bir kronik sorunu yok diye biliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,898
Üyeler
159,239
Son üye
faznezz
Top Bottom