Neler Yeni

MSI KATANA 17 cihazı windows kurarken diskleri görmüyor

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
Msi cihazım diskleri görmüyor ve vmd yi kapatamıyorum ne yapmam gerekiyor

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Semih Boran

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamamdır ikinize de teşekkürler hallettim

Kemal_Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Kemal Gençer
Msi cihazım diskleri görmüyor ve vmd yi kapatamıyorum ne yapmam gerekiyor
Cihazınla ilgili bir soru sorucam kaliteli oyunlarda en yüksek grafikte işlemci 95 derecelere kadar çıkıyor mu? Boşta da 50 60 civarlarında mı? Yeni aldığım katana 17 b12vfk modeli böyle aca benim laptopda mı sıkıntı var.

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazınla ilgili bir soru sorucam kaliteli oyunlarda en yüksek grafikte işlemci 95 derecelere kadar çıkıyor mu? Boşta da 50 60 civarlarında mı? Yeni aldığım katana 17 b12vfk modeli böyle aca benim laptopda mı sıkıntı var.
Yüksek işlemci gerektiren oyunlarda dlss gibi ayarları açtığımda falan görüyorum 95 dereceleri ama genellikle tek saniye gördükten sonra 90-91 dereceye geriliyor boşta ise 40-50 derece civarında takılıyor 60 hiç hatırlamıyorum sıcak bir şehirde yaşıyor olabilir misin veya nemli bir şehirde genellikle geceleri kullandığım için cihazı tam karşılaştırma oluyor mu emin değilim

Kemal_Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Kemal Gençer
Yüksek işlemci gerektiren oyunlarda dlss gibi ayarları açtığımda falan görüyorum 95 dereceleri ama genellikle tek saniye gördükten sonra 90-91 dereceye geriliyor boşta ise 40-50 derece civarında takılıyor 60 hiç hatırlamıyorum sıcak bir şehirde yaşıyor olabilir misin veya nemli bir şehirde genellikle geceleri kullandığım için cihazı tam karşılaştırma oluyor mu emin değilim
Antalya, oturduğun yerde terlediğin bir şehir bilgisayar napsın haklısın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Şamil Saygılı
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Şamil Saygılı
Size şunu sormak istiyorum bir aşama katettim windowsu nereye yüklemek istiyorsunuz kısmında 3 adet bölüm çıkıyor biri EFI Diğeri SSD Diğeri DriverCD adında, burada windows kuramıyorum bu bölümleri silmem gerekiyormuş sanırım bilgisayar yeni hiç açılmadı, silmek bir sorun olur mu ? Saolun

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Semih Boran
Size şunu sormak istiyorum bir aşama katettim windowsu nereye yüklemek istiyorsunuz kısmında 3 adet bölüm çıkıyor biri EFI Diğeri SSD Diğeri DriverCD adında, burada windows kuramıyorum bu bölümleri silmem gerekiyormuş sanırım bilgisayar yeni hiç açılmadı, silmek bir sorun olur mu ? Saolun
Sorun olmaz. Silebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,774
Üyeler
167,887
Son üye
sparkles
Top Bottom