Neler Yeni

MSI Laptop Şarjı %100 Olmuyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Aziz
Merhaba arkadaşlar, MSI marka laptopumun şarjı %100 olmuyor hiçbir zaman. Bazen %99, bazen %95 bazen de 90 üstü diğer değerlerde kalıyor. Şarjın tamamlanması için kalan süre kısmında hep 1dk, 2dk yazıyor ama hiçbir zaman tamamlanmıyor. Bu durumun PC'yi ısındırabileceğini gözlemledim. Bilmiyorum fakat sanki dolum için uğraşıyormuş gibi laptop. Şarjı tamamen bitirip tekrar doldurdum fakat yine düzelmedi. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,423
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Benim msi laptop da aldığımdan beri öyle, çok nadir %100 gördüm. Bataryayı korumak için birazcık boşluk bırakıyor diye düşünüyorum ama tabii ki kesin bilgi değil, çok endişe edilecek bir durum değil diye söyleyeyim dedim :D

Nezha

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar, MSI marka laptopumun şarjı %100 olmuyor hiçbir zaman. Bazen %99, bazen %95 bazen de 90 üstü diğer değerlerde kalıyor. Şarjın tamamlanması için kalan süre kısmında hep 1dk, 2dk yazıyor ama hiçbir zaman tamamlanmıyor. Bu durumun PC'yi ısındırabileceğini gözlemledim. Bilmiyorum fakat sanki dolum için uğraşıyormuş gibi laptop. Şarjı tamamen bitirip tekrar doldurdum fakat yine düzelmedi. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Pil koruması nedeniyle öyle. Msi center yükleyip ayarlayabilirsin. Eğer sabit duran bir laptopsa %70te dursun diye ayarla. Bir yere götürüyorsan hareketli seçeneği var %100 şarj.

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0

Oguz...

80+ Bronze
Kabilre sorunuysa.Bilgisayar kapananan kadar şarjını bitir kulkanmadan tam şarj et bunu 2 defa tekrarla. Veyo kontrol programlarında batarya kalibre yapmada olabiliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Aziz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim msi laptop da aldığımdan beri öyle, çok nadir %100 gördüm. Bataryayı korumak için birazcık boşluk bırakıyor diye düşünüyorum ama tabii ki kesin bilgi değil, çok endişe edilecek bir durum değil diye söyleyeyim dedim :D
Evet ben de tam şimdi gördüm 100'ü şaka gibi. Dolum için 1 dk yazısı göründü ve 2 saat sonra 100 oldu. Çok sinir bozucu gerçekten.
Pil koruması nedeniyle öyle. Msi center yükleyip ayarlayabilirsin. Eğer sabit duran bir laptopsa %70te dursun diye ayarla. Bir yere götürüyorsan hareketli seçeneği var %100 şarj.
Sağ ol hocam ona baktım 3 seçenek varmış zaten. Batarya sağlığından değil de %100 olması performans acısından daha iyi değil mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,465
Üyeler
164,675
Son üye
warıcı
Top Bottom