fiyatına göre cidden kötüSizin daha iyi önereceğiniz varmi yoksa bu iyi mi? bide klavye almama gerek varmi
2060 modelini kullanıyorum taş gibi laptop bence kötü değilBu olabilir ama 8 gb Ram eklenmesi lazım bütçe varsa alınabilir ama ekranı yabancı bir YouTube kanalında gördüğüm kadarıyla çok da iyi değilmiş msi giriş modelleri hep böyleymiş onu farkettim
Performans olarak sorun yok ama ekran olarak kötü Adobe rgb nin %39 unu kapsıyormuş. Edit ve fotoğrafçılıkla uğraşmayacaksa alınırfiyatına göre cidden kötü
gf65 thin almanı öneririm klavyeye de ihtiyaç yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2060 modelini kullanıyorum taş gibi laptop bence kötü değil
Bu fiyata rtx 2060 laptop varSizin daha iyi önereceğiniz varmi yoksa bu iyi mi? bide klavye almama gerek varmi
merhaba, sistem + monitör 7k tutuyor sizce uygun bir laptop iyi olur mu ? ( mesela monster ) yoksa daha güçlü sistem olan toplama mı :/2060 modelini kullanıyorum taş gibi laptop bence kötü değil
sistem derken masaüstü ise sisteminizi atar mısınız ve monitör kaç hz?merhaba, sistem + monitör 7k tutuyor sizce uygun bir laptop iyi olur mu ? ( mesela monster ) yoksa daha güçlü sistem olan toplama mı :/
sistem derken masaüstü ise sisteminizi atar mısınız ve monitör kaç hz?
7 bine alınacak laptopa ihtiyacınız yok yani yanından geçemez performansın bunu biliyorsunuzdur zaten. ihtiyacınız varsa en ucuz abraya ram takviyesi yapılarak alınabilir.sistem her türlü daha iyi zaten ben laptoplar iyi mi? diye sormuştum.
( r5 3600 + 1660s 144hz )