Neler Yeni

MSI laptop termal macun değiştirilirse garanti bozulur mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Alper Özer
Merhaba, MSI Bravo 15 Laptop’um var fakat son günlerde oyunlarda aşırı ısınma problemi oluyor. Normalde oyun oynarken bu kadar ısınmazdı son günlerde bayağı arttı. Termal macun değiştirmek istiyorum fakat bilgisayarımın 1 sene daha garantisi var. MSI teknik servisi o kadar ilgililer ki telefonlara cevap bile vermiyorlar bugün 4 kere aradım fakat açan yok. Termal macun bakımı yaparsam MSI cihazımın garantisi bozulur mu? Bu durumda ne yapmam gerekir? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

gaMMic_777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Burhan Bey
Merhaba, termal macun işlemi için soğutucu bloğu komple çıkarmanız gerekir ki bu durum ürünün garantisini bozar. Sakın yapmayın ve servise ulaşmaya çalışın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Alper Özer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba, termal macun işlemi için soğutucu bloğu komple çıkarmanız gerekir ki bu durum ürünün garantisini bozar. Sakın yapmayın ve servise ulaşmaya çalışın.
hocam kesinlikle telefonları açmıyorlar sabahtan beri arıyorum ama cevap yok yine mail attık ama yine cevap yok. Böyle bir şey olmamalı bence MSI gibi bir markanın itibarını düşürür böyle servisler

gaMMic_777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Burhan Bey
Anlıyorum, çok mu yüksek sıcaklıklar? Normalde kaçtı şu an kaç dereceleri görüyor?

gaMMic_777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Burhan Bey
Sıcaklıkla ilgili sorunlar genelde yaz aylarında ortaya çıkıyor, malum havalarda ısınınca ister istemez cihazları etkiliyor. Kış başı bu havalarda sıcaklık sorunu yaşamanız üzücü.
Laptopın havalandırma kanallarının kapalı olmamasına dikkat edin, hatta mümkünse ufak bir fırça veya elektrikli süpürge yardımı ile hava kanallarını temizlemeye çalışın, faydası olacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Alper Özer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıcaklıkla ilgili sorunlar genelde yaz aylarında ortaya çıkıyor, malum havalarda ısınınca ister istemez cihazları etkiliyor. Kış başı bu havalarda sıcaklık sorunu yaşamanız üzücü.
Laptopın havalandırma kanallarının kapalı olmamasına dikkat edin, hatta mümkünse ufak bir fırça veya elektrikli süpürge yardımı ile hava kanallarını temizlemeye çalışın, faydası olacaktır.
Geç cevap verdiğim için kb. Evet yazın diğer arkadaşlarımın bilgisayarları yanarken benimki normal ısılarda çalışıyordu. Şimdi ısınması canımı sıktı. Direkt Laptop Soğutucusu siparişi verdim onunla deneyeceğim yorumlarında da soğutmada etkili olduğu yazıyordu. Dediğiniz gibi hava kanallarında pek bir toz yok ama yine de onu da temizlemeyi deneyeceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,579
Üyeler
161,471
Son üye
mehmetrauffali
Top Bottom