MSI MAG 244F DP KABLOSU HAKKINDA

Visa

80+
Reaksiyon skoru
17
Merhabalar İncehesap'dan MSI MAG 244F 23.8 INC monitor sipariş ettim, yanında dp kablosu falan gelmiyormuş 120 hz veriyormuş maximum, ne yapmamız lazım tafsiyesi olan var mı?

Birisinin yorumu :
Ne yalan söyleyeyim çok güzel ürün, kargolamasi kurulumu vs. her şeyi çok güzel ,ölü piksel ya da ghosting gibi sorunlar da yok,ama sadece benim için kötü yanı kasamda DP girişi olmaması,hdmı ile bağladım ve 120 hz alabiliyorum maks,bu kötü bir tek ama sorun monitörde değil,eğer nasip olursa kasayı da burdan toplayacağım,umarım onda da sorunsuz olur

DP kablosu çıkıyor içinden yanlış anlamışsın

vermese bile yeni bir kablo alırsın kablo dediğin ne kadarki

DP kablosu çıkıyor içinden yanlış anlamışsın
Evet ben yanlış anlamışım kasasında dp girişi yokmuş evet. Bu kasayı aldım bunda DP girişi varmı

Varmıdır, 200 hz alırmıyım msi mag 244f sipariş ettim çünkü adam hdmi ile bağlamış 120 hz veriyormuş maximum

Evet ben yanlış anlamışım kasasında dp girişi yokmuş evet. Bu kasayı aldım bunda DP girişi varmı

Varmıdır, 200 hz alırmıyım msi mag 244f sipariş ettim çünkü adam hdmi ile bağlamış 120 hz veriyormuş maximum
?

DP girişi kasada olmaz ekran kartında ve anakartta olur kablo ekran kartına takılır son 10 yıldaki kartların hepsinde var dp girişi sıkıntı yok
tamamdır 5060 ti 16 gb ya baktım varmış dp

Geri