Sizce mousemı degişmelimiyim

amuhtar

80+
Reaksiyon skoru
41
Bütçe
3500
şuan kullandığım mouse hp omen photon 4 5 yıl once almıştım hala bi sıkıntı yok
sadece valorant oynuyorum sizce degişmeme gerek varmı okadar onemlimi yoksa kullanıdıgımda iyi mi?

Sorun yapamıyorsan niye degistiresin ki

bilmiyorum populer kulturun kurbanıyım heralde herkes cok farkediyor fps oyunlarında diyor bilgim olmadıgı için sorayım dedim
Oyunda akıcı hissediyorsan , elin rahatsa gerek yok değiştirmene benim mouse da yaklaşık 10 yıldır aynı:)

Oyunda akıcı hissediyorsan , elin rahatsa gerek yok değiştirmene benim mouse da yaklaşık 10 yıldır aynı:)
oyunda bazen cok iyi aimim oluyor bazen cok kotu oyunuyorum bunu ben nedense fareye baglıyorum :):)

oyunda yüce oldum (6 yıllık faremle) yeni fare alınca bi sey degismedi bosa masrafa gerek yok bence

oyunda bazen cok iyi aimim oluyor bazen cok kotu oyunuyorum bunu ben nedense fareye baglıyorum :):)
Arkadaşından falan 2-3 günlük takas yapabilirsiniz fark ediyor mu diye görürsün ama bir fark hissedeceğini düşünmüyorum

Bence alma ben de g203 devam ediom 5 sene olcak.

Arkadaşından falan 2-3 günlük takas yapabilirsiniz fark ediyor mu diye görürsün ama bir fark hissedeceğini düşünmüyorum
benim faremın sıkıntısı cok büyük gerçek bi fare kadar hatta cardon kadar kucuk fare alsam daha iyi kavrayabilirim diye düşünmüştüm agır birde 150 gram fare

benim faremın sıkıntısı cok büyük gerçek bi fare kadar hatta cardon kadar kucuk fare alsam daha iyi kavrayabilirim diye düşünmüştüm agır birde 150 gram fare
Benim de ağır onu kullanmaktan küçük kullanamıyorum şuan . Alıp deneyip iade de edebilirsin sana kalmış

Benim de ağır onu kullanmaktan küçük kullanamıyorum şuan . Alıp deneyip iade de edebilirsin sana kalmış
ozaman en iyisi amazon depoda v3 pro kovalıyayım wraitten filan cin malı almak istemiyorum kullandıgım fare aslan gibi 5 yıldır hala canavar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,836
Üyeler
194,685
Son üye
Ahmet_42
Geri