stexx12
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
nerden yapılıyor?R 45 G 47 B 57. Kontrasta 67 parlaklık 97
nerden yapılıyor?R 45 G 47 B 57. Kontrasta 67 parlaklık 97
Shoot out dan steam 30 dolarını almayı unutma. Kullanmazsan banada verebilirsinBu ürünü aldimda pek bi incelemesi yok ama özelikleri bakımından muadillerine göre fiyatıda çok iyi. Pişman olur muyum?![]()
MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile MAG 256F ITOPYA'dawww.itopya.com
O ne oluyor hocam?Bilgi verirmisiniz?Shoot out dan steam 30 dolarını almayı unutma. Kullanmazsan banada verebilirsin![]()
Msi ın seçili ürünlerini alıp sitelerinde kaydedersen sana 30 dolar veriyor steam için. Ben büyük bir sevinçle g274qpf e2 modelini aldım ama onda yokmuş bu imkan, o sebeple 30 dolardan mahrum kaldımO ne oluyor hocam?Bilgi verirmisiniz?
Var var, forumun en üstünden reklam şeysi var zaten tıkla yap3 4 ay olucak neredeyse hala imkan var mı
Monitörü kaldırmışlar yaAlıntıyı görüntüle
monitör kısmı yok
Hocam nasıl oluyor ya detaylı bilgi verirmisiniz?Siteye girip kaydetmek gerek derken sitedenmi almam lazım?Msi ın seçili ürünlerini alıp sitelerinde kaydedersen sana 30 dolar veriyor steam için. Ben büyük bir sevinçle g274qpf e2 modelini aldım ama onda yokmuş bu imkan, o sebeple 30 dolardan mahrum kaldım
Hocam yt de videosuda var da bende anlatmaya çalışayım. Forumun en üstünde ki zımbırtıya basıyosun ordan seçili ürünlere gelip ürününü buluyosun sonra adımları takip edersen kolayca yaparsın diye düşünüyorumHocam nasıl oluyor ya detaylı bilgi verirmisiniz?Siteye girip kaydetmek gerek derken sitedenmi almam lazım?