saka gibi daha 1 ay once 4300e aldım kesinlikle alınır pisman olmazsın3900 e düşmüş arkadaşlar alınır mı kullanan eden var mı
googleye ingilizce yaz msi markasını pek sevmiyor yabancılar
Odanız güneş ışığını çok mu görüyor az mısaka gibi daha 1 ay once 4300e aldım kesinlikle alınır pisman olmazsın
reis ben aldım zaten kullanıyorum odamın gunes alma durumu ortalama ve bana %100 parlaklık bile bazı durumlarda fazla geliyor ayak malzemesi daha iyi olabilirdi sadece onun dısında memnunumİngilizce olarak sadece bu videoyu buldum burdada adam sadece ayak ve malzeme kalitesi biraz kötü diyor ve parlaklık diğer monitörleri göre 50 nit düşük diyor eğer çok güneş almayan bir odanız varsa sorun olmaz diyor,Rusça Endonezce ile 3 4 video var onlarda nerdeyse aynı şey söylemiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Odanız güneş ışığını çok mu görüyor az mı
Bende şimdi sipariş geçtimreis ben aldım zaten kullanıyorum odamın gunes alma durumu ortalama ve bana %100 parlaklık bile bazı durumlarda fazla geliyor ayak malzemesi daha iyi olabilirdi sadece onun dısında memnunum
Bu ürünü aldimda pek bi incelemesi yok ama özelikleri bakımından muadillerine göre fiyatıda çok iyi. Pişman olur muyum?MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile MAG 256F ITOPYA'dawww.itopya.com
Hayırlı olsun kral almışsın sonunda güle güle kullan
bende monitör arıyorum önerileriniz nedir acaba aoc 24g4x almıştım servise gitti aide çıktı değişim için ürün arıyorumASUS VG249Q3LA
bu monitör çıkalı daha 1 yıl olmadı en son çıkan ürünlerden bir tanesi ben ayaklığın daha sağlam olmasını isterdim onun dışında memnun kalmadığım hiç bir şey yok tam bir fps monitörüGamepower bull t10 siparişi verdim 3600tl ye MSI almaktan vazgeçtim ghosting sorunu oluyormuş 1 yıl kullanımdan sonra
şuanki fiyatına kesinlikle değerbende monitör arıyorum önerileriniz nedir acaba aoc 24g4x almıştım servise gitti aide çıktı değişim için ürün arıyorum
modelden modele değişiyor msi monitörleriGamepower bull t10 siparişi verdim 3600tl ye MSI almaktan vazgeçtim ghosting sorunu oluyormuş 1 yıl kullanımdan sonra
pivot arıyorum fiyatı çok iyi ama pivot olmaması benim için bir eksi yabu monitör çıkalı daha 1 yıl olmadı en son çıkan ürünlerden bir tanesi ben ayaklığın daha sağlam olmasını isterdim onun dışında memnun kalmadığım hiç bir şey yok tam bir fps monitörü
şuanki fiyatına kesinlikle değer
ben 1 ay önce 4300e aldım kesinlikle almalısın bence
her markanın illaki sorunlu sıkıntılı modelleri var ki bu gayet normal bişimodelden modele değişiyor msi monitörleri
pivot arıyorsan msi g244f e2 bakpivot arıyorum fiyatı çok iyi ama pivot olmaması benim için bir eksi ya
belki bu modeli alabilirim kabul ederlersebu monitör çıkalı daha 1 yıl olmadı en son çıkan ürünlerden bir tanesi ben ayaklığın daha sağlam olmasını isterdim onun dışında memnun kalmadığım hiç bir şey yok tam bir fps monitörü
şuanki fiyatına kesinlikle değer
ben 1 ay önce 4300e aldım kesinlikle almalısın bence