Neler Yeni

MSI MAG 256F monitör renk ayarı nasıl olmalı?

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
ibrahim can
MSI MAG 256F 24.5" 1 ms Full HD IPS 180 Hz oyuncu monitörü aldım ama renk ayarlarını tam gözüme güzel gelecek şekilde ayarlayamadım. Özellikle RGB kısmını. Bilen veya önerisi olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz?

Aetheris

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Halil
Monitörün üzerindeki düğmelere basarak menüye gir. Orada "Color" veya "Picture" seçeneğini bul. Renk sıcaklığını "Warm" veya "User" yap. "User" seçeneğini seçersen, RGB değerlerini istediğin gibi ayarlayabilirsin. Eğer sıcak tonlar istiyorsan, kırmızı ve yeşil değerlerini biraz artırabilirsin. Gamma değerini genelde 2.2 olarak bırakmak iyi bir fikir. İstersen bunu biraz değiştirerek deneyebilirsin. Parlaklığı %50-70 civarında tutmak, gözünü yormadan iyi bir görüntü sağlar. Kontrastı ise %70-80 civarında deneyebilirsin.

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
ibrahim can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Monitörün üzerindeki düğmelere basarak menüye gir. Orada "Color" veya "Picture" seçeneğini bul. Renk sıcaklığını "Warm" veya "User" yap. "User" seçeneğini seçersen, RGB değerlerini istediğin gibi ayarlayabilirsin. Eğer sıcak tonlar istiyorsan, kırmızı ve yeşil değerlerini biraz artırabilirsin. Gamma değerini genelde 2.2 olarak bırakmak iyi bir fikir. İstersen bunu biraz değiştirerek deneyebilirsin. Parlaklığı %50-70 civarında tutmak, gözünü yormadan iyi bir görüntü sağlar. Kontrastı ise %70-80 civarında deneyebilirsin.
R 45 G 47 B 57 yaptım şuan güzel gibi. Kontrasta 67 parlaklık 97

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Hocam nası memnun musun ben hala arıyorum gerçi buldum gibide daha UCUZ bulursam onu alıcam son mesajlarım çok popüler bas bas yazıyımda hayranlarım okuyor ucuz ucuz öneri var mı

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
ibrahim can
Hocam nası memnun musun ben hala arıyorum gerçi buldum gibide daha UCUZ bulursam onu alıcam son mesajlarım çok popüler bas bas yazıyımda hayranlarım okuyor ucuz ucuz öneri var mı
gayet memnunum sadece normal renkleri biraz sarımsı geldi kendine göre ayarlayınca bir sorun yok gayet memnunum

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
ibrahim can

MertAli1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
MertAli
Güzel hocam güle güle kullan
İadem gelmedi daha gelmezse eğer BORÇ alıp LG alıcam bende bak dur şu model https://www.hepsiburada.com/lg-24-u...nel-fhd-pivot-gaming-monitor-pm-HBC0000719IIJ
Nasıl sence uygun uygun ucuz ucuz
Hocam selam bu saat oldu hala monitör arıyorum :D
Bi tane buldum ama biraz eski diye tırsıyorum https://www.amazon.com.tr/ASUS-Gaming-VG259QR-Monitör-G-Sync/dp/B08PKXX1V6?th=1 bu da olmazsa attığın lgyi bende alacağım

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
ibrahim can
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,011,450