Düzeltme : HDMI 2.0b kablomu taktım 275F MSI MAG modele ondada çalışıyor driver kurmadım.o zaman dp kablosu arayisina cikarim hocam, tesekkur ederim.
acaba benim mi hdmi surumum geri? nereden ogrenebilirim?Düzeltme : HDMI 2.0b kablomu taktım 275F MSI MAG modele ondada çalışıyor driver kurmadım.
Alıntıyı görüntüle
Monitörün kutusundan çıkan HDMI kablosu ile denedim 2.0b sürüm, Sende neden gözükmüyor bilmiyorum monitörün içinden çıkan kabloyu takıyorsan gözükmesi lazım.acaba benim mi hdmi surumum geri? nereden ogrenebilirim?
cunku simdi baktim epey ve msi sitesinden sizinki de 10 bit (8bit +frc) diyor
monitorun yaninda cikan kablo evetMonitörün kutusundan çıkan HDMI kablosu ile denedim 2.0b sürüm, Sende neden gözükmüyor bilmiyorum monitörün içinden çıkan kabloyu takıyorsan gözükmesi lazım.
@Fantastiktürk kanka yardımcı olur musun
165 Hz yapıp kaydet monitörü ondan sonra bakar mısın gözükcek mi ?monitorun yaninda cikan kablo evet
Bilmiyorum kanka aklıma bişi gelmiyor, son olarak windows arama yerine grafik yaz orda donanım hızlandırma ayarı açık olması lazım onu kontrol et
Açık mıydı şimdi açtıysan pc kapat aç tekrar ayarı kontrol et hala gözükmüyorsa monitörlerden iyi anlayan bir arkadaşı etiketledim ona sorarız.
acikti hocam, etiketlediginiz arkadasi bekliyelim mademAçık mıydı şimdi açtıysan pc kapat aç tekrar ayarı kontrol et hala gözükmüyorsa monitörlerden iyi anlayan bir arkadaşı etiketledim ona sorarız.