MSİ MAG 2K MONİTÖR 8699 TL TRENDYOL

Konudaki monitörü mü öyleyse nasıl aldın 8699 a düşüyo bende max
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

300 hz miş ama 9060 xt kullanıyorum ben zaten ya alınır mı genede 2.5k fiyat farkı var
kupon topla vardı altta ordanda geldi 300tl

2.5 k fark var ya o kadar bütçem yok
Hasta seviyede rekabetçi oyun oynamıyosan 300Hz zorlamaya gerek yok, ayrıca KTC'nin 2K 180 HZ Monitörü de başarılı.
Bi' ara 6.5K civarlarına kadar inmişti, şu an piyasada yok sanırım.

Hasta seviyede rekabetçi oyun oynamıyosan 300Hz zorlamaya gerek yok, ayrıca KTC'nin 2K 180 HZ Monitörü de başarılı.
Bi' ara 6.5K civarlarına kadar inmişti, şu an piyasada yok sanırım.
Hasta seviyede değilim ya o ktc nin 180 hz monitörüne bakayım bide 6800 tl galiba şuan

Hasta seviyede değilim ya o ktc nin 180 hz monitörüne bakayım bide 6800 tl galiba şuan
Bi' ara 6800-7500 arasındayken 6500'e kadar da indi ama şu an satan yer yok sanırım.
Ya stokları bitti, ya da zam koymak için satmıyorlar. 300Hz olan monitörü görene kadar benim ilk düşündüğüm model de oydu.

hepsiburada dan aldım bugün geldi ölü pikseli var direk geri kutuladım keşke az kurcalasaydım. çok hafif sol üstte ışık sızması vardı pek rahatsız edeceğini sanmıyorum ipslerde genelde oluyormuş 3 yıldır va samsung g3 kullanıyorum aslında memnunum ama hem 2K geçiyim dedim hem de ips deneyimleyim. değişim yapmazsa hemen iade edip şu anki indirim bitmeden almayı deneyeceğim ama satıcı hep aynı bakalım geri iade ettiğim ürün gelmesin de

Geri