B650 ler durduk yere 1 aydır aşırı zamlamdo neredeyse 2k kadar. Almayın fiyatlsr düşsün
Yılbaşı da yaklaşırken beklemek mi daha iyi yoksa zararın neresinden dönülse kardır diyip almak mı mantıklı?X870 anakartlar 11 lira bandındayken 8500 tl b650 verilmez en tepe model olsa bile.
x870 al geç taksitle, zaten maaşla çalışıyorsan illaki yeni yıl zammı alacaksın.Yılbaşı da yaklaşırken beklemek mi daha iyi yoksa zararın neresinden dönülse kardır diyip almak mı mantıklı?
Alqcaksan x870 al her anlamda yeni ve güçlü nesil ve arada çok bir fark yok. Almayacaksan da bence bekle kanka b650 tomahawk 1 ay önce 6800 civarıydı gereksiz zam yediYılbaşı da yaklaşırken beklemek mi daha iyi yoksa zararın neresinden dönülse kardır diyip almak mı mantıklı?
9 taksit 7.5'a almıştım ben de. Aralık bizi bitirdi vallahi.Geçen ay 7500 e aldım biraz pahalı
En düşük 7500 oldu akakçeden baka bilirsinAlqcaksan x870 al her anlamda yeni ve güçlü nesil ve arada çok bir fark yok. Almayacaksan da bence bekle kanka b650 tomahawk 1 ay önce 6800 civarıydı gereksiz zam yedi
O vergi olayı kesin mi? bir de bu ay dediğiniz son 30 günü mü kapsıyor yoksa sadece bulunduğumuz ay içerisindeki mi?2025 Ocakta ek vergi gelecek arkadaşlar bu fiyatlara ne aldıysanız kâr oluyor. Kaldı ki aldığın yer Amazon aç kullan beğenmedin iade et. Bu ay içerisinde daha da indirime girdi aradaki farkı isteyebiliyorsunuz.