🔥İndirim MSI MAG CORELIQUID I240 WHITE 240 mm Beyaz Sıvı İşlemci Soğutucusu2.699,00TL

Her gün konusu açılan o malum soğutucu.

Başlığa fiyat yazmayanlar tarikatı mı kurdunuz

ben bunun siyahını aldım bugün kurdum kullanıyorum aktif olarak aldığım fiyat 2699TL Ryzen 7 5800x için aldım daha önce rampage octacon c60 ile boşta 60 yük altında 80-90 derece çalısan işlemcim şuan bosta 35-40 yük altında ise 65 derece de çalışmakta almak isteyen olursa diye anlatmak istedim.

ben bunun siyahını aldım bugün kurdum kullanıyorum aktif olarak aldığım fiyat 2699TL Ryzen 7 5800x için aldım daha önce rampage octacon c60 ile boşta 60 yük altında 80-90 derece çalısan işlemcim şuan bosta 35-40 yük altında ise 65 derece de çalışmakta almak isteyen olursa diye anlatmak istedim.
thermal grizzly kryonaut macun kullandım extra olarak

cooler master 240 v2 den geçmee değermi
yok bea
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ses'i nasuıl fanların aşırı seslimi

yok bea
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ses'i nasuıl fanların aşırı seslimi
kanka ben fan ayarı yapmadım sanırım fullde dönüyorlar kulaklıkta hissettirmiyor fan sesi ama cıkarınca ister istemez duyuyorsun tabi çok rahatsız edici değil bence

Msi sıvı soğutucu almayın aldırmayın. 2 tanesi elimde kaldı...

Şunun siyahını alamadım.. Siyahı tekrar bu fiyata düşerse uyandırır mısınız beni :)

Geri