üst tarafına toz filtresi olan kısmak mantıklı olurmu toplam 100 TL için 2 fan alsam etkisi katkısı olur mu ? olursa öneriniz nedir
ana kartda 1 tane giriş var 1 fanı oraya taktım üst fan hızlı dönerken diğeri dönüştürücü ile taktım bunlarıda öyle yapıcam bunlar yavaş dönüyor yavaş dönmesi ne kadar sıkıntı yaratırBütçeni biraz aşıyor ama güzel fanlar. 74.5CFM hava akımına sahip. Hem MSİ'n diğer fanları gibi 4 Pİnlik PWM bağlantısına sahipTürkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor
Ä°nternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.comwww.gelbura.com
Sesi azalır ama hava akımıda azalır. Keşke 100M yerine Dark Maxima V12 alsaydınız hem fan sayısı fazla idi hemde İçindeki kontrolcü hem RGB modlarını hemde FAN'ları kontrol edebiliyor ve 6 tane fan portu var.ana kartda 1 tane giriş var 1 fanı oraya taktım üst fan hızlı dönerken diğeri dönüştürücü ile taktım bunlarıda öyle yapıcam bunlar yavaş dönüyor yavaş dönmesi ne kadar sıkıntı yaratır
o kasa fan gücünü ana kartdan mı alıyor psu dan mı bu anakartdan alıyor ona göre o kasayı alabilirimSesi azalır ama hava akımıda azalır. Keşke 100M yerine Dark Maxima V12 alsaydınız hem fan sayısı fazla idi hemde İçindeki kontrolcü hem RGB modlarını hemde FAN'ları kontrol edebiliyor ve 6 tane fan portu var.
Açtığın konuyu gördüm. 20 Nisanda fiyatları bayağı yakındı bu 2 kasanın ama şuan V12 biraz pahalı. Satın almadıysanız V12 daha iyi bir kasa.o kasa fan gücünü ana kartdan mı alıyor psu dan mı bu anakartdan alıyor ona göre o kasayı alabilirim