Neler Yeni

🔥İndirim MSI MAG FORGE 100R 849 TL

xSparkua.

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,989
İsim
Chloe Grace Moretz

xSparkua.

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,989
İsim
Chloe Grace Moretz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
güzel fiyat corsair spec deltadan geçmeye değermi ?
donanım arşivi videosunda rakip kasa diyordu bence geçmeye değmez mesh olması sebebiyle ben bunu tercih ederdim ama tercih sizin

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
626
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Şu kasa 600 liraydı bence 700 den fazla verilmez
Ama dolar arttı :/ ve sana katılıyorum. 600TL den bir anda 1300e falan fırlaması çok saçma.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hava akışı öyle ahım sahım değil, toz filtresi yok, benzer fiyata daha geniş ve kaliteli kasalar var.
Benzer fiyata daha iyi olanının linkini atabilir misin. Bende kurbandan sonra sistem toplayacam veya hazır sistem alcam. Toplayacak olursam hangi kasayı almalıyım. 🤔

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak

İtopya üzerinde şu an 849 TL akakce de en ucuz 1350 TL olarak satışta bence fiyatı gayet iyi ,
Bu kasayı alacak arkadaşlara şöyle bir tavsiye vereyim kasanın güç kabloları anakarta takılıyor ve içerisinde birleştirici bir kablo çıkmıyor anakartta fazladan yuva yoksa ayrıyetten kablo birleştirici almanız gerekecek

Bu kasayı alacak arkadaşlara şöyle bir tavsiye vereyim kasanın güç kabloları anakarta takılıyor ve içerisinde birleştirici bir kablo çıkmıyor anakartta fazladan yuva yoksa ayrıyetten kablo birleştirici almanız gerekecek
kasanın güç kabloları derken kasanın fanlarının güç kabloları karışıklık olmasın

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Ama dolar arttı :/ ve sana katılıyorum. 600TL den bir anda 1300e falan fırlaması çok saçma.

Benzer fiyata daha iyi olanının linkini atabilir misin. Bende kurbandan sonra sistem toplayacam veya hazır sistem alcam. Toplayacak olursam hangi kasayı almalıyım. 🤔
Guardian pro önerebilirim ben kullanıyorum çok memnun olduğum bir kasa. dark maxima v20 alınabilir, galax rvl 01 alınabilir, aerocool airhawk duo ve daha birçok güzel kasa var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,657
Üyeler
168,334
Son üye
Top Bottom