yok ikiside psu suz suan kullandığım kasadaki psu yu kullanıcam hocampsu lu mu spec delta
Mesaj otomatik birleştirildi:
psu yoksa ikisinde de msi daha şyidi bence bende spec delta var
delta da hiç sorun yaşadınız mıpsu lu mu spec delta
psu yoksa ikisinde de msi daha şyidi bence bende spec delta var
yok yaşanmadımyok ikiside psu suz suan kullandığım kasadaki psu yu kullanıcam hocam
delta da hiç sorun yaşadınız mı
bu ikisinden birini almak istiyorum hocam eğer karar değiştirirsem galaxa bakabilirimeğer argb veya rgb merakın yoksa dark diamond pro mesh de alabilirsin sıfır, mag forge serisi ile aynı performansı
veya 100 TL çıkıp dark guardian pro/galax revolution 01 de olur
Dark Guardian Pro DKCHGRPRO Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Guardian Pro DKCHGRPRO Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Guardian Pro DKCHGRPRO Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.199,16 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Galax Revolution 01 CG01AGBA4A0 ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Galax Revolution 01 CG01AGBA4A0 ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Galax Revolution 01 CG01AGBA4A0 ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
anladım hocam zaten şuan hazırda kullandığım kasanın soğutmasında falan sıkıntı yaşamadım tipleri ve rgb'leri için geçmek istiyorum. Deltanın soğutmasından memnunsunuz herhalde hocam.yok yaşanmadım
dark alabilirsin daha büyük sanırım
bana deltanın ışığı az gheliyor rainbow yok
tek ışık var renk renk ama küçük yanıyo
Evet fakat rgb yetersizbu ikisinden birini almak istiyorum hocam eğer karar değiştirirsem galaxa bakabilirim
anladım hocam zaten şuan hazırda kullandığım kasanın soğutmasında falan sıkıntı yaşamadım tipleri ve rgb'leri için geçmek istiyorum. Deltanın soğutmasından memnunsunuz herhalde hocam.
Diğerini tam bilmiyorum ama mag forge 100R kullanıyorum kasadan çok memnunum, Hava akışı falan gayet güzel, Addressable RGB özelliği olmasıda çok güzel, kasadaki bütün parçaların Adreslenebilir RGB (ARGB) Destekliyorsa Msi Dragon Center ile optimize edip kasanın çok şık durmasını sağlayabiliyorsun, ben aldığımda kasa 450-500TL'di şimdiki fiyatını hakediyor mu bilmiyorum.dostlar ikisinede 600 TL denilmiş hangisini önerirsiniz