Bthnsvc
80+ Bronze
Dahası
Anakartım Atx
Aerocool NightHawk avantajı e-atxe kadar desteklemesi 2x 20cm önde 1x egzoz fanı 12cm hepsi ARGB olması
MSI MAG FORGE 100R: Malzeme kalitesi ve görünüşü aralarında en iyisi dezavantajı fanı az olması önde 2x 12 cm ARGB 1x düz ışıksız egzoz fanı
Ranker Cygnus v2:4x ARGB 12 Cm Fanı olması
Gönlüm MSI'dan yana anakartım klavyem MSI hem set olur diye hemde görünüş olarak ama Havalandırması O.C için yeterli mi emin olamadım
Aerocool biraz pahalı ama hava akışı efsane 20cm ARGB fanı var 2 adet
Ranker 4x ARGB fanı var havalandırması iyi onunda görünüşüde fena değil
MSI ekstra fan almama gerek kalmadan oc yaptırır mı sizce?
MSI olmazsa büyük ihtimal Ranker'ı alacağım
Mag Forge'un 1 eksiside toz filtresi yok
Aerocool NightHawk avantajı e-atxe kadar desteklemesi 2x 20cm önde 1x egzoz fanı 12cm hepsi ARGB olması
Aerocool NightHawk Duo Cam Yan Panel 2x20cm Ön, 1x12cm Arka ARGB Adreslenebilir Duo RGB Fanlı 3.0 Pencereli Oyuncu Kasası | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }
www.teknobiyotik.com
MSI MAG FORGE 100R Tempered Glass ARGB USB 3.2 Mid Tower Kasa | ITOPYA
MSI MAG FORGE 100R Tempered Glass ARGB USB 3.2 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MAG FORGE 100R ITOPYA'da.
www.itopya.com
Ranker Cygnus v2 Siyah Tempered Glass ARGB USB 3.0 ATX Mid Tower Gaming Kasa
Ranker Cygnus v2 Siyah Tempered Glass ARGB USB 3.0 ATX Mid Tower Gaming Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Gönlüm MSI'dan yana anakartım klavyem MSI hem set olur diye hemde görünüş olarak ama Havalandırması O.C için yeterli mi emin olamadım
Aerocool biraz pahalı ama hava akışı efsane 20cm ARGB fanı var 2 adet
Ranker 4x ARGB fanı var havalandırması iyi onunda görünüşüde fena değil
MSI ekstra fan almama gerek kalmadan oc yaptırır mı sizce?
MSI olmazsa büyük ihtimal Ranker'ı alacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mag Forge'un 1 eksiside toz filtresi yok
Son düzenleme: