🔥İndirim MSI MAG FORGE 101M 849 TL

Ckribrahim

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
19,401
dark diamond pro'dan sıcaklık olarak kötü olunca msi tercih edenlerin sıfad-ül eşgal

2 fanlı bence daha güzel görünüyor ama güzel indirim yine

Merhabalar sadece sormak için yazıyorum. Arkadaşımın sistemi arızadan dolayı elime geçti ben hayatımda bu kadar kötü bir kasa görmedim. Arka kapak olsun metal çerçeve olsun metal plaka gibi hafif bir darbe ile ezilmeyi bırakın yırtılacak gibi. Sadece güç kaynağı olan kısmın metali güzeldi :D bu kasa başından beri böyle miydi :D vidalama yaparken metal kırıldı dün.

Merhabalar sadece sormak için yazıyorum. Arkadaşımın sistemi arızadan dolayı elime geçti ben hayatımda bu kadar kötü bir kasa görmedim. Arka kapak olsun metal çerçeve olsun metal plaka gibi hafif bir darbe ile ezilmeyi bırakın yırtılacak gibi. Sadece güç kaynağı olan kısmın metali güzeldi :D bu kasa başından beri böyle miydi :D vidalama yaparken metal kırıldı dün.
Ben zaten sevmiyorum ama indirimi olduğu için paylaşıyorum bu zamana kadar hiç almadım almamda. Sevenleri var diye paylaşmamazlık yapmak bana yakışmaz. O yüzden seven alabilir

Ben zaten sevmiyorum ama indirimi olduğu için paylaşıyorum bu zamana kadar hiç almadım almamda.
Hocam onca yıldır bilgisayar ile uğraşıyorum böyle saçma bir ürün görmedim :D Bunu almak yerine güzel bir gamepower tercih edilebilir. Eminim ki daha sağlamdır. Dün arka fanı söküp temizleyip takacaktım arkadaşım için. Vidalarken metal kısım vida ile beraber koptu :D

Dark Maxima
Dark Guardian pro felan daha iyi olur bence

Satılık olan sistemimde bizzat kullandığım kasadır. Gaming Gecesinde 700 TL'ye almıştım. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Hem estetik anlamda hem malzeme kalitesi anlamında maximum 450 TL edicek bir kasa. Aradaki farkı marka bilinirliği olarak düşünebiliriz :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,831
Üyeler
190,809
Son üye
Umut789
Geri