Msi mag forge 101m kasa fanı sesli çalışıyor.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
6,748
Arkadaşlar fanları nasıl kontrol ederim ? Fanlar anakarttaki sys-fan girişlerine bağlı.

Bios üzerinden fan kısmına gelip elinle ayarlayabilirsiniz. Benzer model kasalar kullanıyoruz ama bendekiler bios üzerinden ayarları ve gayet sessiz.

Bios üzerinden fan kısmına gelip elinle ayarlayabilirsiniz. Benzer model kasalar kullanıyoruz ama bendekiler bios üzerinden ayarları ve gayet sessiz.
sizi rahatsız ediyormu otomatikte. ekran kartı ve cpu fanda gram ses yok. fakat oyun oynarken kasa fanları psikolojikmen sinir ediyor.

Oyun oynarken duymuyorum ki kulaklıktan. Boşta neredeyse ses yok fakat oyun oynarken ses geliyo mecbur.''
kulaklik varken bende duymuyorum fakat bazı oyunları hoparlörden oynarken ses geliyot kulağıma.

kulaklik varken bende duymuyorum fakat bazı oyunları hoparlörden oynarken ses geliyot kulağıma.
Dediğin için özel Scythe veya noctua benzeri kasa fanlarından alman lazım. Yüksek devirde ses çıkarmayan fan çok yoktur. İlla ses az olsun diyorsan kasa fanlarını hepsini düşük bir hıza sabitle öyle kullan. 2 3 derece işlemci ve ekran kartında oynama olabilir ona göre.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,162
Üyeler
184,271
Son üye
Yet441936
Geri