- Reaksiyon skoru
- 14
Aoc elinize ulaştımı memnun musunuz hocam bilgilendirme yapabilir misiniz bir kullanıcı olaraktrendyoldan 4.600e almıştım bunu geçen hafta ama forumdan bir arkadaşın yönlendirmesiyle sipariş çıkmadan iptal edip 4.000'e bunu aldım.
![]()
AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G42E ITOPYA'dawww.itopya.com
Memnunum hocam. Özellikle renkleri çok güzel.parlaklık,kontrast,oyun modları,gölge kontrolleri vs. baya kaliteli.özellikle apex legends oynarken eski monitörüm 144hz 1ms acer monitördü ve uzaktan rakipleri görmekte zorluk çekiyordum.Bu monitörle ve bazı ufak ayarlarla hem oynadığım oyundan aldığım keyif hem performans açısından önemli katkı sağladı. Buradan bakarak bir kaç ayar yaptım. Birebir yapmadım tabi biraz kişiselleştirdim.Aoc elinize ulaştımı memnun musunuz hocam bilgilendirme yapabilir misiniz bir kullanıcı olarak
eyvallah hocam teşekkürlerMemnunum hocam. Özellikle renkleri çok güzel.parlaklık,kontrast,oyun modları,gölge kontrolleri vs. baya kaliteli.özellikle apex legends oynarken eski monitörüm 144hz 1ms acer monitördü ve uzaktan rakipleri görmekte zorluk çekiyordum.Bu monitörle ve bazı ufak ayarlarla hem oynadığım oyundan aldığım keyif hem performans açısından önemli katkı sağladı. Buradan bakarak bir kaç ayar yaptım. Birebir yapmadım tabi biraz kişiselleştirdim.