❌İndirim Bitti! MSI MAG PANO 100R Pz Amazonda 4986 TL // Pckolikte M100R PZ (4200 TL) Siyah-Beyaz Akvaryum Kasa + MSI'dan 800 TL Cashback Var 🔥

baya güzel kasa diğeriyle karıştırmayın. beyaz kasa arayanlar için hem soğutmasıyla hem de görünüşüyle çok iyi

Diğeri dediğiniz m100r modeli ise o model ATX desteklemiyor mATX destekliyor.
Biliyorum. mAtx anakartlarda piyasada bol. O kasa da iyi demek istiyorum. Diğer dostumuz mesajda o kasaya kötü demek istemiş diye anladım, matx olması dışında kötü değil o kasa da. Ki matx olması da tam olarak bi eksi değil

Biliyorum. mAtx anakartlarda piyasada bol. O kasa da iyi demek istiyorum. Diğer dostumuz mesajda o kasaya kötü demek istemiş diye anladım, matx olması dışında kötü değil o kasa da. Ki matx olması da tam olarak bi eksi değil
Haklısınız, her iki kasa da muhteşem. Açıkçası NZXT H9 FLOW düşünüyordum ancak bu kasanın tasarımı vs daha çok hoşuma gitti. İndirimi de görünce almaya karar verdim.

lian li vision compact evo mu bu mu?

lian li vision compact evo mu bu mu?
Ben şahsen bunu alırdım ki aldım da. Zira içinde ARGB fanlar var, üstelik giriş fanları reverse şekilde. İzlediğim videolara göre bu kasa içinde kontrolcüsü de var. Kısacası Msi diyorum.

lian li q11 dynamic evo almıştım 6500a bugün elime ulaştı iade edilip alınır mı yoksa uğraşmayayım mı

Geri