MSI MAG251RX 240hz alınır mı ? acil

Carrier

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
374
forumda bir arkadaştan gördüm fiyatı çok uygun geldi. stoklar mağazalarda çok beğendim sizce de alınır mı ? yarın gidip alayım.
ürün güzel IPS panel olması oyun dışında dizi film izlerken renk konusunda seni fazlası ile tatmin eder oyun tarafını söylemiyorum zaten ama ekstra oyun ve diziden başka tasarım tarafında renk ile alakalı işlerde sana ekstra iş çıkarabilir ürün 2k değil onu da göz ününde bulundurarak almanı tavsiye ederim. üstünde hoparlör varmı bulamadım ama

ürün güzel IPS panel olması oyun dışında dizi film izlerken renk konusunda seni fazlası ile tatmin eder oyun tarafını söylemiyorum zaten ama ekstra oyun ve diziden başka tasarım tarafında renk ile alakalı işlerde sana ekstra iş çıkarabilir ürün 2k değil onu da göz ününde bulundurarak almanı tavsiye ederim. üstünde hoparlör varmı bulamadım ama
aradığım tüm özellikler var. IPS, 24.5, 240hz ve MSI olması da çok iyi çünkü kasamdaki tüm parçalar msi. Tek beğenmediğim pivot özelliği yokmuş bu çok büyük bi kayıp mı sizce ? önemli midir pivot. birde hoparlörü var mı demişsiniz yok heralde.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

birde kartal outlet mağazasında test yapabilir miyim ? bunu da cevaplarsanız güzel olur.

Son düzenleme:
Bu monitör Profesyonel E-sporculara yönelik bir model yani e spordan para kazananlar için. Bunu yerine 2k 165hz çok daha mantıklı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,988
Üyeler
192,580
Son üye
isaemirhan
Geri