Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
Taksit imkanları da var. 3 4 taksit olabiliyor kartlara göre. Garanti 3 taksit oluyor mesela.
3-4 gün sonra olsa ne güzel olurdu tam aradığım cihazTaksit imkanları da var. 3 4 taksit olabiliyor kartlara göre. Garanti 3 taksit oluyor mesela.
evet çok daha iyi oanel olarakIade degisimle ugrasilir veya bir olu piksele falan razi olunursa daha iyi bir model
kanka ben aldım lenovo canavar gibi olu pıksel de yok valla 6300e almıstım aralık sonuIade degisimle ugrasilir veya bir olu piksele falan razi olunursa daha iyi bir model
legionLenovo region ile arada kalanlar ?
Ölü piksel uğraşıp durursun sabır sınar iade vs derken al geç gözle görülür bi fark yokLenovo region ile arada kalanlar ?
Denedinmi ? Panel farklıysa gözle görülü fark olurÖlü piksel uğraşıp durursun sabır sınar iade vs derken al geç gözle görülür bi fark yok
G24f-2 bildiğim kadarıyla igzo ips gayet güzel monitör 1080p için FPS odakliysan kalsın hikayeli oyun oynarım film izlerim dersen tabi ki tatmin olursun renk konusunda da g24f-2 zaten baya yüksek gamutlu monitör sadece renk için gececeksen geçme bencegigabyte g24f 2 kullanıyorum, bu monitörü alırsam tatmin olur muyum? Renk canlılığı benim için önemli
muhtemelen ölü piksel bir ürün aldın iadeye hazırlıklı olLenovo r27qe aldım dün kargoda inş ölü pixel çıkmaz da uğraşmam
Mesaj otomatik birleştirildi:
G24f-2 bildiğim kadarıyla igzo ips gayet güzel monitör 1080p için FPS odakliysan kalsın hikayeli oyun oynarım film izlerim dersen tabi ki tatmin olursun renk konusunda da g24f-2 zaten baya yüksek gamutlu monitör sadece renk için gececeksen geçme bence
Denedinmi ? Panel farklıysa gözle görülü fark olur
bakacaazzmuhtemelen ölü piksel bir ürün aldın iadeye hazırlıklı ol
ikisi yan yana koymadım ama pek fark olacağını sanmıyorum ekstra olarak bu modelin tepkime süresi lenovodan çok daha iyi
msi lenovodan mı tepki süresi daha hızlı ?muhtemelen ölü piksel bir ürün aldın iadeye hazırlıklı ol
ikisi yan yana koymadım ama pek fark olacağını sanmıyorum ekstra olarak bu modelin tepkime süresi lenovodan çok daha iyi
Ölü piksel uğraşıp durursun sabır sınar iade vs derken al geç gözle görülür bi fark yok
Uzun süredir yokum aynı tas aynı hamam. Bu arkadaş bu modeli almış, o yuzden kötu olduğunu kabul edemiyor.muhtemelen ölü piksel bir ürün aldın iadeye hazırlıklı ol