Neler Yeni

Yardım MSI MAG275QF Monitör 2 adet ölü piksel

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Adem
Merhaba arkadaşlar bu monitörü satın aldım, 2 günde elime ulaştı. İçinden sadece displayport kablosu çıktı, evde bulunan bir tane HDMI kablosu ile 2K 144hz formatında kullanmaya başladım. Sol üst köşede test yaptığımda 2 adet ölü piksel olduğunu fark ettim ama monitöre çok yaklaşmadığım sürece pek görülmediğini ve fark edilmediğini anladım. Aslında değişime de göndermek gereksinimini duymuyorum ama içimde bir ukte kalmaması için sizlere de danışmak ve sormak istiyorum. Zamanla ölü pixel'in çoğalması veya başka bir durum söz konusu olabilir mi?

Ve bu arada ekranın sol alt köşesi o tarafta biraz ışık sızması mı diyorduk, ekranda beyazlanma mevcut ama orası öyle çok dikkat dağıtıcı bir şey değil ama alanı biraz geniş oranın resmini çekemedim.

Ekler

• 1000017790.jpg
    1000017790.jpg
    2.3 MB · Hit: 27

LutfuPasha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Lütfü A
ölü piksel zamanla artmaz diye biliyorum ama monitörün iki adet sıkıntısı var anladığım kadarıyla bence iade et niye sorunlu ürünü kullanasın ki

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Eymenarthur
iade et
Merhaba arkadaşlar bu monitörü satın aldım, 2 günde elime ulaştı. İçinden sadece displayport kablosu çıktı, evde bulunan bir tane HDMI kablosu ile 2K 144hz formatında kullanmaya başladım. Sol üst köşede test yaptığımda 2 adet ölü piksel olduğunu fark ettim ama monitöre çok yaklaşmadığım sürece pek görülmediğini ve fark edilmediğini anladım. Aslında değişime de göndermek gereksinimini duymuyorum ama içimde bir ukte kalmaması için sizlere de danışmak ve sormak istiyorum. Zamanla ölü pixel'in çoğalması veya başka bir durum söz konusu olabilir mi?

Ve bu arada ekranın sol alt köşesi o tarafta biraz ışık sızması mı diyorduk, ekranda beyazlanma mevcut ama orası öyle çok dikkat dağıtıcı bir şey değil ama alanı biraz geniş oranın resmini çekemedim.

Knispel

80+ Bronze
Değişim yapın hocam neden sıfır aldığınız bir ürünü kusurlu bir şekilde kullanıyorsunuz ki? İlk 14 gün boyunca ücretsiz değişim hakkınız da var diye biliyorum müşteri hizmetleriyle konuşun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Adem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
satıcı hepsiburadaysa fark etmez farklı bir satıcıysa iade daha kesin sonradan sorun çıkarmasınlar..?
Satıcısı da Hepsiburada evet, eğer değişim yapmazsalar iade talebinde bulunurum o zaman. Kusurlu bir ürün haklısınız ilk defa bir monitör aldığım için bunun da bir heyecanı var bende..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Değişim yapın hocam neden sıfır aldığınız bir ürünü kusurlu bir şekilde kullanıyorsunuz ki? İlk 14 gün boyunca ücretsiz değişim hakkınız da var diye biliyorum müşteri hizmetleriyle konuşun.
O zaman ben şimdi değişim talebinde bulunacağım, çok teşekkür ederim.

Top Bottom