Neler Yeni

MSI Marka Hazır Sistemler Ne Zaman Gelecek?

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
.
Arkadaşlar Infinite S, Trident gibi 11. nesilli sistemler tahminen ne zaman gelir herhangi bir bilgisi ya da öngörüsü olan var mı? Kesin olarak Infinite S hazır sistem alacağım da beklemedeyim. Yorumlarını belirtenlere teşekkürler şimdiden.

T.P.G.

80+ Titanium
Ne zaman geleceğini bilmiyorum fakat marka sistemler gereksiz pahalı çıkıyor, hazır toplama bir sistem çok daha mantıklı olacaktır. Tabii son karar yine sizin.

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne zaman geleceğini bilmiyorum fakat marka sistemler gereksiz pahalı çıkıyor, hazır toplama bir sistem çok daha mantıklı olacaktır. Tabii son karar yine sizin.
Hocam ben özellikle MSI markasını ve hazır kasalarını çok seviyorum. Biliyorum bir tık tuzlu oluyorlar.

HoYeon Jung

80+ Gold
Arkadaşa katılıyorum, mesela o sistemlerde kasayı açtığın anda garanti falan bitiyor bildiğim kadarı ile. Ve bazı parçalar hakkında bilgi yok, yani adam yazıyor işte 8GB RAM, markası belli değil. Yazıyor 600W PSU, markası modeli belli değil gibi.
Ancak MSİ'da yazdığım şeyler yoktur, orasını bilemiyorum.

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
.
Arkadaşa katılıyorum, mesela o sistemlerde kasayı açtığın anda garanti falan bitiyor bildiğim kadarı ile. Ve bazı parçalar hakkında bilgi yok, yani adam yazıyor işte 8GB RAM, markası belli değil. Yazıyor 600W PSU, markası modeli belli değil gibi.
Ancak MSİ'da yazdığım şeyler yoktur, orasını bilemiyorum.
Hocam daha önce Infinite S modelini kullanmıştım çok memnundum. Küçük olmasına rağmen ne ısınma yaşadım ne bir sorun. Sizin bir tahmininiz var mı ne zaman geleceğine dair?

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
.

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
Bencede en mantıklısı toplama/hazır pc
Dediği gibi ne ram markası ne de psu markası belli değil bilmeden alıyorsun ve pahalı oluyor parça yükseltemiyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,647
Üyeler
168,471
Son üye
batuhanckmk
Top Bottom