Çözüldü✓ Msi marka psu alınır mı?

Reaksiyon skoru
12
Merhabalar değerli arkadaşlar,

Ekte bulunan MSI marka psu alınır mi .
İyi mi değil mi ?
Screenshot_2022-09-21-01-11-07-093_com.whatsapp.jpg

Fiyatına göre.

Fiyatına göre.
Akakçe 900 tl olarak gösteriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Niye alınmasın?
Bazı ürünlerde 4 ay falan dayanıp çöpü boyluyor kalitesiz malzeme kullanımı açısından, kararsız kaldım forumda bilgi verirler diye paylaştım öneri yapılır bakarım diye .

Alınır tabi bence neden alınmasın
Teşekkür ederim kararsız kaldım ondan açtım konuyu. İlginiz için teşekkürler.

Son düzenleme:
Akakçe 900 TL olarak gösteriyor
Bence 550w için biraz pahalı ama Psu olarak üzmez. Kalite olarak C-Tier'e koymuşlar, o segmentte Corsair Cv serisi var yani çok iyi bir ürün değil, kötü bir ürün de değil. İş gören bir psu ama 550w önermem, 650w alman daha iyi olur zaten aralarında çok fiyat farkı olmuyor.

Bence 550w için biraz pahalı ama Psu olarak üzmez. Kalite olarak C-Tier'e koymuşlar, o segmentte Corsair Cv serisi var yani çok iyi bir ürün değil, kötü bir ürün de değil. İş gören bir psu ama 550w önermem, 650w alman daha iyi olur zaten aralarında çok fiyat farkı olmuyor.
550 w olan siparişi iptal ediyorum o zaman 650w psu alayım

Çok iyi değil ancak güzel bir PSU.

550 w olan siparişi iptal ediyorum o zaman 650w psu alayım
Yani 900 buna verene kadar 100 150 daha ekleyip 650w almak çok daha mantıklı. 650w psu önerisi için konu aç, güncel en iyi psu'lar paylaşılır.

Önermek istediğin psu var mı Max bütçe 1200 TL
Geç oldu, dükkanı kapatıp eve geçeceğim, sonra yatış. Sen şimdi konu aç etiketle beni, gün içinde cevap veririm, konuna bu saatte cevap veren çıkmazsa yarın öğleden sonra, akşam üstü ve akşam yükseltirsin gören çıkar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,699
Üyeler
187,720
Son üye
cakirbey74
Geri