Öyle bir içimden geldiAnakartin ne ozelligi var da bu kadar pahali. X670 anakartlar 10k-15k civarina cok iyileri bulunuyor. 44k?
Öyle bir içimden geldiAnakartin ne ozelligi var da bu kadar pahali. X670 anakartlar 10k-15k civarina cok iyileri bulunuyor. 44k?
GODLIKE olması yeterli gelmedi miAnakartin ne ozelligi var da bu kadar pahali. X670 anakartlar 10k-15k civarina cok iyileri bulunuyor. 44k?
7950x 3d niye almıyorsun ?7800x3d yi almıştım kenarda duruyordu, bu anakartı istiyordum çok iyi denk geldi teşekkürler
Bu anakartı alacak zenginlikte birinin 7950X 3D alıp ama 8 çekirdeği açık olarak kullanması mantıklı bence7950x 3d niye almıyorsun ?
İ3 4130 var onu takacam bence HDMI dan görüntü verir ya karta benim de bütçe yetmedi.fiyatı uygundu bi tane aldım. anakarta hdmi takınca görüntü gelir mi(!)
demi yani görüntü vermesi lazım.anakarta 50k verince insan beklentiye giriyorİ3 4130 var onu takacam bence HDMI dan görüntü verir ya karta benim de bütçe yetmedi.
demi yani görüntü vermesi lazım.anakarta 50k verince insan beklentiye giriyor
dünyanın en iyi oyun işlemcisi 7800x3d değil mi?7950x 3d niye almıyorsun ?
aynen züğürdün çenesi yorulurmuşsiz alay ediyosunuz ama alan almış anakartın ilandaki yoruma baksanıza.hemde 5 yıldız takmış anakarta.parası olan var alıyo demmeki herkes sizin gibi fakir değil