Fiyatları ne ?Hangi model daha iyi?
Farka değmez ya sapphire alın. Sapphire modelini trendyoldan NAYS uygulaması ile alırsanız 5430 TL ye geliyor haberiniz olsun6500 MSI 5800 sapphire
Nays nedir hocamFarka değmez ya sapphire alın. Sapphire modelini trendyoldan NAYS uygulaması ile alırsanız 5430 TL ye geliyor haberiniz olsun
İş bankasının papara benzeri bi uygulaması. Güvenilir yani o açıdan korkunuz olmasın.Nays nedir hocam
Eyvallah dostum bir sorun olacak sapphireden memnun musun?Naysla uğraşmak istemiyorsanız Hepsiburada da 5600TL ye inmiş buradan da alabilirsiniz
Evet memnunum. 2 aydır kullanıyorum, driver veya wattman sorunu yaşamadım daha.Eyvallah dostum bir sorun olacak sapphireden memnun musun?
Kasam mesh yapıda. Teşekkür ederim dostumEvet memnunum. 2 aydır kullanıyorum, driver veya wattman sorunu yaşamadım daha.
Kartın bana göre 2 tane eksi kısmı var. Birincisi kartın çok küçük olması, ikincisi de otomatik fan ayarında fanların düşük devir çalışması. Otomatik fan ayarında kullanırsanız 75 dereceleri görebilirsiniz. Fan ayarı yapınca %60 fan hızında 68-70 derece civarlarında çalışıyor.
Sıcaklıkta kasada önemli. Mesh bir kasanız yoksa daha da yüksek sıcaklıkları görebilirsiniz haberiniz olsun