Neler Yeni

❌İndirim Bitti! MSI MECH 6500XT 3849₺'idi şuan 3824TL !

Lexani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Hasan Solum
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Steam
https://steamcommunity.com/id/mrlexanii/
Facebook
hasansolum22
Discord
Lexani#6194
O sayılara fazla güvenmeyin hocam, üründen fazla fazla stok var anladığım kadarıyla. Dün saatlerce stoktaydı, bugünde girdi, çok satılanlarda zaten başa çıkmış.
evet hocam dediğiniz gibi sanırım halen satılıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mobil uygulamadan nasıl taksit yapacağım?
Ürünü aldıktan sonra kredi kartınıza provizyonu düştüğünde hemen ücretin altında "ertele/taksitlendir" seçeneği beliriyor bu arada benim kartım Garanti bonus trink. Karttan karta taksitte vermeyebilir aynı bankada belkide bilmiyorum. Şayet faizini aldıktan sonra her kartınada yapar herhalde banka.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
mehmet kaçar
Alanlara hayırlı olsun, ben de 1 adet aldım. Garantisi nasıl oluyor bilgisi olan var mı? Ne kadar süre garantisi var ve gerekince nereye gönderiyoruz?

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC

Onur07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Onur
xfx modelini 4444tlye almiştim.pahali aldim 3800 tlde pahali bence.stoklar gelmeye başladi bakalim ne kadar gerilicek fiyatlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Burak Parlak
Tekrardan stokta Amazon Germany tarafından. Bilmeyen arkadaşlar 1650s dengi bir kart.

Alıntıyı görüntüle
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B089YYRWZ1/ref=ox_sc_act_title_1?smid=AU0UFUXV0S8VI&psc=1 ndivia sevenler için 3800 1650 OC MSİ var

karahan34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Murat Karahan
Bu ürünü alsak Türkiye de garanti kullanabilir miyiz yoksa sıkıntı çıkınca amazona mı gönderiyoruz? Birde ryzen 5 2600 gigabyte x370 d3sh anakartım var kartı alırsam tam performans alabilir miyim karttan cünkü pci dört desteği yok sanırım cevaplarınızı bekliyorum arkadaslar tetikte

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Bu ürünü alsak Türkiye de garanti kullanabilir miyiz yoksa sıkıntı çıkınca amazona mı gönderiyoruz? Birde ryzen 5 2600 gigabyte x370 d3sh anakartım var kartı alırsam tam performans alabilir miyim karttan cünkü pci dört desteği yok sanırım cevaplarınızı bekliyorum arkadaslar tetikte
pci 4 desteği olmasada kullanılır ama tam performans alınmaz. Garanti konusu hakkında bilgim yok.

karahan34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Murat Karahan
pci 4 desteği olmasada kullanılır ama tam performans alınmaz. Garanti konusu hakkında bilgim yok.
Hocam 15-20 oyununa göre daha fazla da fark ediyor. 3050 düsünmüstüm aslında ama islemci darboğaz yapıyor. Aslında benimkine hiç yatırım yapılmadan satılmalı üstüne koyup güncel alınmalı o zaman.

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Hocam 15-20 oyununa göre daha fazla da fark ediyor. 3050 düsünmüstüm aslında ama islemci darboğaz yapıyor. Aslında benimkine hiç yatırım yapılmadan satılmalı üstüne koyup güncel alınmalı o zaman.
Ben de sizin gibi düşünüyordum da her şey ateş pahası hocam. Elimdeki işlemciyle anakartı satmayı düşünüyorum sadece onları yükseltecem ekran kartını aldıktan sonra.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin

karahan34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Murat Karahan
Ben de sizin gibi düşünüyordum da her şey ateş pahası hocam. Elimdeki işlemciyle anakartı satmayı düşünüyorum sadece onları yükseltecem ekran kartını aldıktan sonra.
Hocam bence onun yerine güzel ekran kartsız sistemlere bakmanızı tavsiye ederim donanım arsivinin çıakrdığı ekran kartsız sistem baya iyidi onu alıp birde 3050 takarsanız daha güncel ve mantıklı olur böyle anakart islemci satımları gereksiz ve uğrastırıcı bence

Top Bottom