2 yil iade garantili bir ariza durumunda karti almanyaya gonderiyorsunuz butun masraflar amazon tarafindan karsilaniyor urun almanyaya ulastiginda odediginiz tutar kartiniza iade oluyor degisim veya tamir olayi yok
Ürünü aldıktan sonra kredi kartınıza provizyonu düştüğünde hemen ücretin altında "ertele/taksitlendir" seçeneği beliriyor bu arada benim kartım Garanti bonus trink. Karttan karta taksitte vermeyebilir aynı bankada belkide bilmiyorum. Şayet faizini aldıktan sonra her kartınada yapar herhalde banka.
Hocam direkt taksitliyor şöyle söyleyeyim. 3830 ürünün fiyatı tek çekim. Banka uygulamasından bunu taksitlendirdiğinde 3830 liranın %1.80'i kadar faiz atarım diyor banka. Öyle olunca 3 ayda 1300 küsüratlı 3 taksitle 3950 gibi birşeye geliyor. Ortalama 100 lira için 3 ay rahatlayacaksam deyim yerince. Verdim gitti yani 3 takside. 6 taksitte biraz tuzlu oluyordu. 3 ay iyi bir vade benim için.
Hocam direkt taksitliyor şöyle söyleyeyim. 3830 ürünün fiyatı tek çekim. Banka uygulamasından bunu taksitlendirdiğinde 3830 liranın %1.80'i kadar faiz atarım diyor banka. Öyle olunca 3 ayda 1300 küsüratlı 3 taksitle 3950 gibi birşeye geliyor. Ortalama 100 lira için 3 ay rahatlayacaksam deyim yerince. Verdim gitti yani 3 takside. 6 taksitte biraz tuzlu oluyordu. 3 ay iyi bir vade benim için.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet çok daha iyi olurmuş bende 3.0 slot var maalesef. Yaklaşık 5 ile 10 fps arası bir kayıp söz konusu ki ciddi rakam.
Hocam aynı işlemci var bende.Anakartta pci 3.0 ama yinede iyi bir performans alacağıma eminim. RX470'den %15-20 kadar performe olası ufatılacak bir miktar değil yani. 1050Ti yada 1650'den tartışmasız çok daha iyi bir kartın garantili vs. şuan ülkeye 1050ti -1650 parasına yada altına almak bile bence şuan mantıklı olacaktır. RTX 3050 için 5000-6000 TL görmekse bence tamamen boşuna beklenti düşüncesi oluşturuyor. 1660Ti-S veya 2060 zaten denkleri ve aynı paralara 3 performansı eşit kart oldu diye düşünüyorum. RTX 3050 en ucuzu şuan 7200 tl . 3050 evet daha iyi fakat aradaki 2 kat fiyat farkını 6500xt'nin performe olması kapatıyor şuanki fiyatına göre konuşuyorum yalnız. Bu arada baş ağırtma muhabbetine gerek yok lütfen rica ediyorum burada birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz iyi forumlar