Alınırsa buna işlemci olarak ne alınmalı şimdi karta para atıcağım fiyat sepette artmıyor değil mi bide
anladım konu açarım zaten kanka satıcısı amazon mu bakar mısın telefondan giriyorumBen 5600x kullanıcam yanında, anakartta msi mag tomahawk
evet Amazon Germany yazıyor alım ekranındaAnladım teşekkürler satıcısı amazon değil mi
Bence asgari sınırı Amd grubunda R3 3100 - R5 1600 felandır.Alınırsa buna işlemci olarak ne alınmalı şimdi karta para atıcağım fiyat sepette artmıyor değil mi bide
yurt dışı ya kaç günde gelir bilginiz var mı ilk yurt dışı alışverişimamazon almanya...
ama sorun olunca amazon tr ilgileniyor diye yazmışlardı...
ne zamana gelir yazıyorDostum sipariş verdim ben tutan ücret ortada ekstra bişi kesilmedi karttan?
benimki bugun çıkmış yola 1 haftaya gelir sanırım en geçyurt dışı ya kaç günde gelir bilginiz var mı ilk yurt dışı alışverişim
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne zamana gelir yazıyor
nerede oturuyorsunuzbenimki bugun çıkmış yola 1 haftaya gelir sanırım en geç
i5 11400FAlınırsa buna işlemci olarak ne alınmalı şimdi karta para atıcağım fiyat sepette artmıyor değil mi bide
ordu...istanbula falan 2-3 güne gelir tahminen.gümrükte bekleme süresini de kattım içinenerede oturuyorsunuz
bitti mitek stok kaldı.
hocam karta para yatırıyorum şuan stok var mı bakar mısınızSordum bakalım Amazon yetkilisine garanti, tahmini teslim süresi veya sonradan bir ücret ödemesi ile karşılaşmam olasımı şeklinde soru demeti sundum