Yardım MSI MI EXCALİBUR MU?

Msi'ın 45W olduğunu gözümden kaçırmışım kusura bakma, bu fiyata başka modeller de alınabilir isterseniz bir kaç örnek atabilirim. Excalibur serisi benim gözümde berbat bir seri yazılım hataları olsun panel kalitesizliği olsun, bir kaç hafta sonra ölü piksel vb durumlar oluşursa iade etmeyi bekleme çünkü ürünlerinin arkasında durmuyorlar. G770 modellerinde soğutma sorunu vardı bilgisayar daha boştayken 75 80 civarı sıcaklıklara çıkabiliyolardı, G870'de de bu sorunu çözebildiklerini sanmıyorum, yinede karar sana kalmış.
YouTube da g870 in soğutma performansı mevcut Modart PC incelemiş ne kadar sponsor olduğu anlaşılsa da performansı tatmin edici düzeyde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu msi thin serisinden 3060 lı laptobum var iki senedir kullanıyorum kesinlikle msi al derim. 3D artistim bilgisayarı inanılmaz zorlamama rağmen bana problem çıkartmıyor.
Haklısınız çok iyi bir seri olabilir ama karşılaştırdığım excalibur ile arasında baya donanım farkı var

YouTube da g870 in soğutma performansı mevcut Modart PC incelemiş ne kadar sponsor olduğu anlaşılsa da performansı tatmin edici düzeyde

Haklısınız çok iyi bir seri olabilir ama karşılaştırdığım excalibur ile arasında baya donanım farkı var
Bana kalırsa thin serisi iyi seri değil, hatta msiın gaming laptop konusunda en kötü serisi olabilir. Tek fanı olması, 45w falan derken ben ikisi arasından casper alırdım.

Bana kalırsa thin serisi iyi seri değil, hatta msiın gaming laptop konusunda en kötü serisi olabilir. Tek fanı olması, 45w falan derken ben ikisi arasından casper alırdım.
Onun bende farkındayım zaten bu iki laptop arasında gidip geliyordum sonra Abdullah abinin paylaştığı performans değerlerini görünce kararımı verdim. Tek fanli olması iyi olmamış ve ekran kartı 45w pek performanslı değil o yüzden 2 gün önce excalibur siparişi verdim umarım hayırlısıyla gelir inşallah

Onun bende farkındayım zaten bu iki laptop arasında gidip geliyordum sonra Abdullah abinin paylaştığı performans değerlerini görünce kararımı verdim. Tek fanli olması iyi olmamış ve ekran kartı 45w pek performanslı değil o yüzden 2 gün önce excalibur siparişi verdim umarım hayırlısıyla gelir inşallah

ben olsam bunu tercih ederdim clevo kasa ve 75w ama en azından her yönden daha kaliteli. umarım aldığın cihazdan sıkıntı yaşamazsın, dikkatli kullanman lazım düzenli bakım yapılmalı nem ve tozdan uzak durmalı ve soğutması başta iyi olsada yakında soğutucu alman gerekebilir.

ben olsam bunu tercih ederdim clevo kasa ve 75w ama en azından her yönden daha kaliteli. umarım aldığın cihazdan sıkıntı yaşamazsın, dikkatli kullanman lazım düzenli bakım yapılmalı nem ve tozdan uzak durmalı ve soğutması başta iyi olsada yakında soğutucu alman gerekebilir.
Clevo kasayı bilmiyorum inceleme videolarında çöp diyorlar ısınma konusunda baya kötüymüş
Aldığım laptopta Sıkıntı yaşar mıyım konusunda aldıktan sonra kendi testlerimi yapacam hoşuma giderse kalır beğenmezsem iade etmeyi düşünüyorum.

Memnun musunuz? Ben de çok büyük tereddütteyim.

https://www.hepsiburada.com/casper-...-bilgisayar-p-HBCV00003ZQBLI?magaza=excalibur

https://www.hepsiburada.com/msi-thi...ilgisayar-p-HBCV00003YCW2Q?magaza=hepsiburada

arkadaşlar bu 2 laptop arasında kaldım yardımcı olabilir misiniz
MSI excalibur a göre daha güçsüz kalıyor ama Casper ile ilgili de internette baya iyi bulmayan kişiler var yardımcı olur musunuz ona gore sipariş verecem.
Ben baya araştırdım birçok forumda konu açtım Casper kötüdür algıcıları yerine g870 kasa kullananları dinledim ve rtx 4060 modelini sipariş verdim bu hafta elimde olucak 45w rtx 4050 ile 4060 100w kıyaslanamaz güç farkı var g870 alüminyum kasa mux switchde var gayet alınabilir bir model

sipariş verdim mayısın ilk haftası elime geçecek
Eline ulastiginda mutlaka yaz bende yurt disindayim mayisin 4unde geri donucem laptop arayişindayim. Birkac laptop gordum arlarinda en gunceli excalibur gibi duruyor. Isinma sorunu driver sorunlari teknik servis sorunlarini cok okudum tereddutteyim o yuzden.

geldi mi ürün? memnun musunuz?
geldi

rdr2 ultra performansı böyle memnunum baya iyi soğutuyor ama fan baya sesli çalışıyor

Ekler

• IMG_20230506_214925.jpg
    IMG_20230506_214925.jpg
    1,023.4 KB · Hit: 66
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,976
Üyeler
191,195
Son üye