Neler Yeni

MSI mi yoksa SAMSUNG mu?

dianthush

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bahar Büyük
Bir kaç gün sonra sistem alacağım inanın hiç anlamıyorum, zaten arkadaşım topladı ama monitör için buraya da sormak istedim. Sizce MSI Optix G241 23.8'' 144Hz 1MS(MPRT) FreeSync Gaming Monitör mü yoksa SAMSUNG LS27AG320NUXUF 27" 165Hz 1Ms HDMI DP FreeSync VA Gaming Monitör mü almalıyım?

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
929
İsim
Efe
Bir kaç gün sonra sistem alacağım inanın hiç anlamıyorum, zaten arkadaşım topladı ama monitör için buraya da sormak istedim. Sizce MSI Optix G241 23.8'' 144Hz 1MS(MPRT) FreeSync Gaming Monitör mü yoksa SAMSUNG LS27AG320NUXUF 27" 165Hz 1Ms HDMI DP FreeSync VA Gaming Monitör mü almalıyım?
va alma bence.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Sistem için de konu aç almadıysan, belki daha iyisi toplanır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ikiside degil
13 saati kalmis kap.
Monitör olarak da fiyatı senin seçtiklerinden fazla değilse bunu al bu gayet iyi.

dianthush

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bahar Büyük
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistem için de konu aç almadıysan, belki daha iyisi toplanır.

Monitör olarak da fiyatı senin seçtiklerinden fazla değilse bunu al bu gayet iyi.
alacağım yerde ki sistem toplu monitör iki tane seçebiliyorum ikisi de bu yazdıklarım işte ayrı seçemem yani

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
alacağım yerde ki sistem toplu monitör iki tane seçebiliyorum ikisi de bu yazdıklarım işte ayrı seçemem yani
Alacağın sistem ne? kazık kokuyo bu cümle çünkü. ve neden oradan seçmek zorundasın?

dianthush

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bahar Büyük
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Alacağın sistem ne? kazık kokuyo bu cümle çünkü. ve neden oradan seçmek zorundasın?
Vatan veya bilgisayarcı vakası değildir umarım 😀

Bu fiyata göre pahalı diye düşünüyorum. Ve monitörü ayrı alabilirsin oradan alma şartın yok.

Oradan monitör seçmezsin önerdiğimiz monitörü alırsın. Zaten o monitörler çok pahalı 4K istemişler monitöre 😂

dianthush

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bahar Büyük
Vatan veya bilgisayarcı vakası değildir umarım 😀

Bu fiyata göre pahalı diye düşünüyorum. Ve monitörü ayrı alabilirsin oradan alma şartın yok.
biliyorum ayrı alabileceğimi ama direkt almak istiyorum ya çok şey yapmak isteimyorum

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
biliyorum ayrı alabileceğimi ama direkt almak istiyorum ya çok şey yapmak isteimyorum
Arada 1000TL fiyat farkı var ve atılan monitör daha iyi bir model, bence uğraşmaya değer 😀

Aradaki fiyat farkı ile sistemi buna bile yükseltirsin fiyat farkı az değil.

dianthush

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bahar Büyük
Arada 1000TL fiyat farkı var ve atılan monitör daha iyi bir model, bence uğraşmaya değer 😀
Aradaki fiyat farkı ile sistemi buna bile yükseltirsin fiyat farkı az değil.
attığınız msi den daha mı iyi? kusura bakmaynı gerçekten anlamıyorum yani toplamaktan falan yani doğru anladıysam? attığnız linkteki kasayı ve monitoru mu alayim diyorsunuz

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
attığınız msi den daha mı iyi? kusura bakmaynı gerçekten anlamıyorum yani toplamaktan falan yani doğru anladıysam? attığnız linkteki kasayı ve monitoru mu alayim diyorsunuz
55superx'in attığı sistemi ve benim attığım monitörü al.

Top Bottom