em1r oK?
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,123
- İsim
- emir yapar
Arkadaşlar modele vatan pcde bakıyorum Freesync yazıyor, Akakçe sitesine giriyorum tüm ürün açıklamalarında G-Sync yazıyor ve ikisi aynı model kodu gözüküyor allah aşkına kafayı yedim yardımcı olun alsam mı almasam mı?
Msi Mag274 Q R F. Freesync
Msi MAG274 Q R F. G-SYNC
@ZorTİnaYtİ Dostum epeyden de bakıyorum gsync var yazıyor hatta satıcılarda vatanı gösteriyor bi bakarsan, akakçedeki ile bu aynı sorun yok alabilirsin dersen gidip alacağım.
@ZorTİnaYtİ
MSI Optix MAG274QRF WQHD 27'' 165Hz 1MS(MPRT) FreeSync™ OYUNCU MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI Optix MAG274QRF WQHD 27'' 165Hz 1MS(MPRT) FreeSync™ OYUNCU MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Msi Mag274 Q R F. Freesync
MSI Optix MAG274QRF 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Optix MAG274QRF 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! MSI Optix MAG274QRF 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
Msi MAG274 Q R F. G-SYNC
Mesaj otomatik birleştirildi:
@ZorTİnaYtİ Dostum epeyden de bakıyorum gsync var yazıyor hatta satıcılarda vatanı gösteriyor bi bakarsan, akakçedeki ile bu aynı sorun yok alabilirsin dersen gidip alacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@ZorTİnaYtİ
Son düzenleme: