Neler Yeni

Yardım Msi monitör hakkında bilgiye ihtiyacım var

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar
Arkadaşlar modele vatan pcde bakıyorum Freesync yazıyor, Akakçe sitesine giriyorum tüm ürün açıklamalarında G-Sync yazıyor ve ikisi aynı model kodu gözüküyor allah aşkına kafayı yedim yardımcı olun alsam mı almasam mı?

Msi Mag274 Q R F. Freesync

Msi MAG274 Q R F. G-SYNC
Mesaj otomatik birleştirildi:

@ZorTİnaYtİ Dostum epeyden de bakıyorum gsync var yazıyor hatta satıcılarda vatanı gösteriyor bi bakarsan, akakçedeki ile bu aynı sorun yok alabilirsin dersen gidip alacağım.

@ZorTİnaYtİ

Son düzenleme:

ZorTİnaYtİ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Eyupcan
Arkadaşlar modele vatan pcde bakıyorum Freesync yazıyor, Akakçe sitesine giriyorum tüm ürün açıklamalarında G-Sync yazıyor ve ikisi aynı model kodu gözüküyor allah aşkına kafayı yedim yardımcı olun alsam mı almasam mı?

Msi MAG274 Q R F. G-SYNC

@ZorTİnaYtİ Dostum epeyden de bakıyorum gsync var yazıyor hatta satıcılarda vatanı gösteriyor bi bakarsan, akakçedeki ile bu aynı sorun yok alabilirsin dersen gidip alacağım.

@ZorTİnaYtİ
kanka g-sync var bak istersen https://www.msi.com/Monitor/Optix-MAG274QRF-QD

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ZorTİnaYtİ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Eyupcan
Kanka senin attığın Mag274qrf ‘QD’ modeli benim vatandan almayı düşündüğüm qdsiz olan attığım linklerde qd yok
he pardon ozaman seninki MSI Optix MAG274QRF WQHD 27'' 165Hz 1MS(MPRT) FreeSync™ OYUNCU MONİTÖR diye geçiyor bi bakayım

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar
he pardon ozaman seninki MSI Optix MAG274QRF WQHD 27'' 165Hz 1MS(MPRT) FreeSync™ OYUNCU MONİTÖR diye geçiyor bi bakayım
Aynen öyle kanka sana zahmet bakarsan çıkacağım direkt evden

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak

Msi MAG274 Q R F. G-SYNC

@ZorTİnaYtİ
üründe g-sync özelliği var
https://www.epey.com/monitor/msi-optix-mag274qrf.html satıcılarda vatanda var aynı ürün

ZorTİnaYtİ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Eyupcan
üründe g-sync özelliği var
https://www.epey.com/monitor/msi-optix-mag274qrf.html satıcılarda vatanda var aynı ürün
aynen

aynen
anlamadığım kısım seninde dediğin gibi ne freesync yazmşlr

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar
aynen

anlamadığım kısım seninde dediğin gibi ne freesync yazmşlr
İşte ne alaka diye bir sorguladım bende şimdi gidiyorum almaya

ZorTİnaYtİ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Eyupcan
İşte ne alaka diye bir sorguladım bende şimdi gidiyorum almaya
kanka ürünü iyice kontrol et uğraşmamak için görse bile belki söylemez yani sen kendinde incele kusura bakma bilmiyorsan diye söyliyorum eğerki işte ölü piksel testinde kırmızıda-siyah nokta yeşilde-siyah beyazda değişikti birazdaha rengi işte öyle bişi görürsen söyle iyice incele öyle al eve gittinmi iade şansı olmuyor servis gönderirler serviste 5 in altındakileri iade etmez diye biliyorum o yönden dikkat et

kanka ürünü iyice kontrol et uğraşmamak için görse bile belki söylemez yani sen kendinde incele kusura bakma bilmiyorsan diye söyliyorum eğerki işte ölü piksel testinde kırmızıda-siyah nokta yeşilde-siyah beyazda değişikti birazdaha rengi işte öyle bişi görürsen söyle iyice incele öyle al eve gittinmi iade şansı olmuyor servis gönderirler serviste 5 in altındakileri iade etmez diye biliyorum o yönden dikkat et
hocam bu arada bugün mağazalarda indirimde var bu tekli ürünlerde %20 hediye çeki veriyor

Son düzenleme:

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar

hocam bu arada bugün mağazalarda indirimde var bu tekli ürünlerde %20 hediye çeki veriyor
O yüzden vatan pcden alıyorum umarım sorun çıkmaz çek uğruna gidiyoruz ama

Top Bottom