Neler Yeni

MSI Monitör vs Asus Monitör

Arishem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Arda Bala
Bütçe
10000
Merhabalar maksimum 10k bütçede IPS, 27", 2K, Pivot, G-Sync/Adaptive-Sync, Hz değeri yüksek ve canlı renkleri olan bir monitör arıyordum. Bu iki monitöre denk geldim: MSI G274QPF E2 - Asus ROG Strix XG27ACS

MSI çok daha f/p 3k kadar fark var ve neredeyse aynılar. Sizce hangisi?

Son düzenleme:

Quersa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Nuri
hocam ben MSI G274QPF E2 kullanıyorum gayet menunum hiçbir sıkıntısı yok Philips Evnia da kullanan 1 kaç kişiden duydum sıkıntısı yok diye
asus tuf renk ayarlarına önem vermek yerine oyun odaklı gitmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

özelliklerine bakıp hangisi hoşunuza giderse onu alın derim bu arada ürünü alacağınız zaman fiyatları akakçeden kontrol edin daha uygun fiyatlar gösterebiliyor

Arishem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Arda Bala
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam ben MSI G274QPF E2 kullanıyorum gayet menunum hiçbir sıkıntısı yok Philips Evnia da kullanan 1 kaç kişiden duydum sıkıntısı yok diye
asus tuf renk ayarlarına önem vermek yerine oyun odaklı gitmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

özelliklerine bakıp hangisi hoşunuza giderse onu alın derim bu arada ürünü alacağınız zaman fiyatları akakçeden kontrol edin daha uygun fiyatlar gösterebiliyor
Teşekkür ederim deneyimleriniz için. Bende Akakçe'den bakıyorum. Siteyi yapanlardan Allah razı ola :D Ama arada nadiren ürünün kendi sitesinde akakçedeki fiyatından daha uygun olabiliyor alışveriş sitesi olarak görmediği için aklınızda bulunsun.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,756
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Merhabalar maksimum 10k bütçede IPS, 27", 2K, Pivot, G-Sync/Adaptive-Sync, Hz değeri yüksek ve canlı renkleri olan bir monitör arıyordum. Bu iki monitöre denk geldim: MSI G274QPF E2 - Asus TUF Gaming VG27AQM1A

Çoğu açılmış konuda Asus'un renklerinin ve ekranının güzel olmadığını duydum ve bu beni üzdü açıkçası. Arada 3K'ya yakın fark var ve eğer Asus dendiği kadar kötüyse MSI'ı mı almalıyım, öneriniz nedir?
Bend eşu var öok iyi, siyahı 10k civarında

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
797
İsim
Fatih Ayhan
Bu MSI Monitörü satın aldım birkaç gün önce geldi ilk deneyimlerim harika. Bir sorun yok renkler güzel. n11'de şu an 7699 TL fiyatı da çok iyi. Rakiplerine göre f/p bir ürün.

Arishem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Arda Bala

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhabalar maksimum 10k bütçede IPS, 27", 2K, Pivot, G-Sync/Adaptive-Sync, Hz değeri yüksek ve canlı renkleri olan bir monitör arıyordum. Bu iki monitöre denk geldim: MSI G274QPF E2 - Asus TUF Gaming VG27AQM1A

Çoğu açılmış konuda Asus'un renklerinin ve ekranının güzel olmadığını duydum ve bu beni üzdü açıkçası. Arada 3K'ya yakın fark var ve eğer Asus dendiği kadar kötüyse MSI'ı mı almalıyım, öneriniz nedir?

İki gün önce MSI MAG 275QF monitör aldım. Açıkçası renkleri bana pek canlı gelmedi. Sanki biraz soluk gibi. Belki RGB ayarlarıyla oluyordur ama ben yapamadım.

Arishem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Arda Bala
Bu MSI Monitörü satın aldım birkaç gün önce geldi ilk deneyimlerim harika. Bir sorun yok renkler güzel. n11'de şu an 7699 TL fiyatı da çok iyi. Rakiplerine göre f/p bir ürün.
Evet gerçekten baya f/p

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,756
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler

Arishem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Arda Bala
Rica ederim, 4-5 aydır kullanıyorum aklına takılan bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım
Hocam monitör gerçekten iyi ama onun yerine MSI G274QPF E2 çok daha mantıklı ve f/p olur bence. Aynı fiyatta da Asus ROG Strix XG27ACS'de var.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,756
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Hocam monitör gerçekten iyi ama onun yerine MSI G274QPF E2 çok daha mantıklı ve f/p olur bence. Aynı fiyatta da Asus ROG Strix XG27ACS'de var.
Evet f\p açısından haklısın

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,723
İsim
Mert Can Ergün
MSI hocam E2 olmayan modeli kullandım özellikleri aynı renkleri canlı ve iyi

Top Bottom