Neler Yeni

MSI MONİTÖR WİNDOWS HDR PROBLEMİ

FRDKRSK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
FERDİ KARŞAK
Merhaba arkadaşlar MSI G274QF E2 Monitör aldım yeni driver kurdum ama windowstan hdr açınca monitördeki renkleri ve parlaklığı ayarlama alanı kilitleniyor sizdede aynı mı sebebi ne ki

aslak35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Aslak
Merhaba arkadaşlar MSI G274QF E2 Monitör aldım yeni driver kurdum ama windowstan hdr açınca monitördeki renkleri ve parlaklığı ayarlama alanı kilitleniyor sizdede aynı mı sebebi ne ki
hdr da o kapalı onun yerine sdr dir de kullanman lazım illede parlaklıktan rahatsız oluyor veya kısmak istiyorsan bende de başta 4 6 ay civarı göz kaslarım alışamadı sonra alışınca bu sefer o mükemmel hdr varken sdr e bakmak rahatsız ediyor açıkçası hdr birçok konuda iyi yan olarak birçok konuda eksik umarım hdr kullanmak istiyorsan alışırsın

FRDKRSK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
FERDİ KARŞAK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hdr da o kapalı onun yerine sdr dir de kullanman lazım illede parlaklıktan rahatsız oluyor veya kısmak istiyorsan bende de başta 4 6 ay civarı göz kaslarım alışamadı sonra alışınca bu sefer o mükemmel hdr varken sdr e bakmak rahatsız ediyor açıkçası hdr birçok konuda iyi yan olarak birçok konuda eksik umarım hdr kullanmak istiyorsan alışırsın
Hdr çok hoşuma gitti 1 gün kullandım ama neden renk ayarlarını kapatıyor hocam renk kalibrasyonu yada ayarı nerden yapıyor ne kullanıyor anlayamadım sizde hangi monitör var

FRDKRSK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
FERDİ KARŞAK
Hdr açınca monitördeki renkleri ayarlarının kapanmasını bi anlasak nedenini kalibre zaten yapılamıyor ama bulursam atacam hocam sizede

aslak35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Aslak
Hdr açınca monitördeki renkleri ayarlarının kapanmasını bi anlasak nedenini kalibre zaten yapılamıyor ama bulursam atacam hocam sizede
kalibre bildiğim kadarıyla sdr da oluyor sadece hdr da olmuyor eğer hdr kapatıp denersen olucaktır bu bildiğim kadarıyla en iyi doğal renkleri kendisi uyguluyor

FRDKRSK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
FERDİ KARŞAK
kalibre bildiğim kadarıyla sdr da oluyor sadece hdr da olmuyor eğer hdr kapatıp denersen olucaktır bu bildiğim kadarıyla en iyi doğal renkleri kendisi uyguluyor
Sdr kullanası gelmiyor insanın hdr açınca cyberpunk 2077 de açtım ben daha önce bu oyunu oynamamışım 4070 kartlı laptop var ama kasa alasım geldi hdr yüzünden o kadar güzel yani görüntü 4070 li kasa alsam mı sence laptoptan çok uçuk performans olur mu

aslak35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Aslak
Sdr kullanası gelmiyor insanın hdr açınca cyberpunk 2077 de açtım ben daha önce bu oyunu oynamamışım 4070 kartlı laptop var ama kasa alasım geldi hdr yüzünden o kadar güzel yani görüntü 4070 li kasa alsam mı sence laptoptan çok uçuk performans olur mu
bendede laptop var 4060 oyun oynicaksan direk masaüstü geçebilirsin bütçen yetiyorsa ben üni de bilgisayar mühendisliği okicağım ve bütçemden ötürü böyle bbir seçim yaptım ama laptop tek avantajı heryere taşınabilir olması o kadar masaüstünden pahalı ve performansı b** gibi monster ın
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende bide 4060 varken bu kadar kötü i7 işlemci varken bu durumu yaşamam inanılmaz parayı çöpe attığıma üzülüyorum

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,179
Üyeler
163,792
Son üye
QualityController
Top Bottom