hdr da o kapalı onun yerine sdr dir de kullanman lazım illede parlaklıktan rahatsız oluyor veya kısmak istiyorsan bende de başta 4 6 ay civarı göz kaslarım alışamadı sonra alışınca bu sefer o mükemmel hdr varken sdr e bakmak rahatsız ediyor açıkçası hdr birçok konuda iyi yan olarak birçok konuda eksik umarım hdr kullanmak istiyorsan alışırsınMerhaba arkadaşlar MSI G274QF E2 Monitör aldım yeni driver kurdum ama windowstan hdr açınca monitördeki renkleri ve parlaklığı ayarlama alanı kilitleniyor sizdede aynı mı sebebi ne ki
Hdr çok hoşuma gitti 1 gün kullandım ama neden renk ayarlarını kapatıyor hocam renk kalibrasyonu yada ayarı nerden yapıyor ne kullanıyor anlayamadım sizde hangi monitör varhdr da o kapalı onun yerine sdr dir de kullanman lazım illede parlaklıktan rahatsız oluyor veya kısmak istiyorsan bende de başta 4 6 ay civarı göz kaslarım alışamadı sonra alışınca bu sefer o mükemmel hdr varken sdr e bakmak rahatsız ediyor açıkçası hdr birçok konuda iyi yan olarak birçok konuda eksik umarım hdr kullanmak istiyorsan alışırsın
kalibre bildiğim kadarıyla sdr da oluyor sadece hdr da olmuyor eğer hdr kapatıp denersen olucaktır bu bildiğim kadarıyla en iyi doğal renkleri kendisi uyguluyorHdr açınca monitördeki renkleri ayarlarının kapanmasını bi anlasak nedenini kalibre zaten yapılamıyor ama bulursam atacam hocam sizede
Sdr kullanası gelmiyor insanın hdr açınca cyberpunk 2077 de açtım ben daha önce bu oyunu oynamamışım 4070 kartlı laptop var ama kasa alasım geldi hdr yüzünden o kadar güzel yani görüntü 4070 li kasa alsam mı sence laptoptan çok uçuk performans olur mukalibre bildiğim kadarıyla sdr da oluyor sadece hdr da olmuyor eğer hdr kapatıp denersen olucaktır bu bildiğim kadarıyla en iyi doğal renkleri kendisi uyguluyor
bendede laptop var 4060 oyun oynicaksan direk masaüstü geçebilirsin bütçen yetiyorsa ben üni de bilgisayar mühendisliği okicağım ve bütçemden ötürü böyle bbir seçim yaptım ama laptop tek avantajı heryere taşınabilir olması o kadar masaüstünden pahalı ve performansı b** gibi monster ınSdr kullanası gelmiyor insanın hdr açınca cyberpunk 2077 de açtım ben daha önce bu oyunu oynamamışım 4070 kartlı laptop var ama kasa alasım geldi hdr yüzünden o kadar güzel yani görüntü 4070 li kasa alsam mı sence laptoptan çok uçuk performans olur mu