3 Kasım 2023 Hepsiburada dan alinma MSI G274QPF monitörde belirttığim noktalarda iki tane ölü piksel var sadece siyahta belli oluyorlar yeşil renkliler. Garantiye gondermelik bir durum var mı çoğalma vs olur mu ilerde?
Bu sıkışmış yada takılı kalmış pikselmiş ölü piksel değilmiş yani. Senin ki gibi bende de sadece siyah ta belli oluyor. Geçmesi için bazi yöntemler varmış ama kesin değil galiba keşke ölü piksel olsaymiş en azından değişim olurduAynı tarih aynı yılda alınmış aynı monitör var bende de. Dün test yaptım 1 adet ölü piksel oluşmuş önceden yoktu. Ayrıca sıfır geldiği halde siyah ekranda çizgi gibi izler vardı. Ben de ne yapacağımı bilmiyorum. Ölü piksel aynı sizdeki gibi yeşil renkte siyah ekranda belli oluyor. Kronik bir problem olabilir.
bende ekstra çizgi izleri var hocamBu sıkışmış yada takılı kalmış pikselmiş ölü piksel değilmiş yani. Senin ki gibi bende de sadece siyah ta belli oluyor. Geçmesi için bazi yöntemler varmış ama kesin değil galiba keşke ölü piksel olsaymiş en azından değişim olurdu