Neler Yeni

MSI Monitörümde değişik bir sorun var

potm35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ismail şahin
Merhabalar, msi mag321cqr model monitörüm son zamanlarda sorun çıkarmaya başladı. Bilgisayarı ilk açtığımda monitörün görüntüsü fotoğraftaki gibi oluyor sonra monitörü kapatıp açıyorum düzeliyor. Bu sorun neyden kaynaklı olabilir? Garantisi de yeni bitti ürünümün.
1647271534268 (1).jpg

potm35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ismail şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha önce karşılaşan kimse olmadı mı?

potm35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ismail şahin
güncel

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,840
İsim
Mert Can Ergün
eğer istanbulda oturuyorsan servispoint var oraya götür bende msı monitör kullandım böyle olay yaşamadım götürürken fiş yada garanti belgesini birlikte götür

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu sistem kaynaklı da olabilir, monitör kaynaklı da.

Sistem nedir? Ekran kartına 20 dakika FurMark, VRAM'e 20 dakika OCCT VRAM testi hiç fena olmaz. Ekran kartının güç bağlantılarının stabil bir şekilde durduğundan emin olun. Bundan sonra RAM'lere Memtest86 ile test yapın.

potm35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ismail şahin
Bu sistem kaynaklı da olabilir, monitör kaynaklı da.

Sistem nedir? Ekran kartına 20 dakika FurMark, VRAM'e 20 dakika OCCT VRAM testi hiç fena olmaz. Ekran kartının güç bağlantılarının stabil bir şekilde durduğundan emin olun. Bundan sonra RAM'lere Memtest86 ile test yapın.

Ekran kartım msi gaming x 6700xt, güç kaynağım Aorus P850W GP-AP850GM, 4x8 gb nighthawk ram var, x570 msi gaming plus anakart. Ayrıca çift monitör kullanıyorum. Diğer monitörümde hiç bir sorun yok, bu ilk açıldığında böyle yapıyor düğmesinden kapatıp açınca düzeliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

eğer istanbulda oturuyorsan servispoint var oraya götür bende msı monitör kullandım böyle olay yaşamadım götürürken fiş yada garanti belgesini birlikte götür
Maalesef izmirdeyim, ürünün garantisi de yeni bitti. Panel arızası çıkarsa yaptıramam zaten

byberk06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Berk
Bendede aynı monitör var bir sıkıntı yaşamadım , ekran kartıyla alakalı olabilir

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Çift monitör kullanıyorum sadece bu monitörde var sorun :(
Monitörün yazılımıyla alakalı da olabilir. O monitörlerde güncelleştirme vs yapılıyor mu bilmiyorum. İsterseniz bu seçenekleri kontrol edin.

byberk06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Berk
Monitörün yazılımıyla alakalı da olabilir. O monitörlerde güncelleştirme vs yapılıyor mu bilmiyorum. İsterseniz bu seçenekleri kontrol edin.
Ben yapmadım öyle bişi 2 hafta oldu alalı sorunsuz, eğer Amazon’dan aldıysanız değişim veya iade edebilirsiniz diye biliyorum

3 yılmı oldu alalı garantisi bitmiş demişsinizde

Theaks81

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Ali Kemal Solak
Merhabalar, msi mag321cqr model monitörüm son zamanlarda sorun çıkarmaya başladı. Bilgisayarı ilk açtığımda monitörün görüntüsü fotoğraftaki gibi oluyor sonra monitörü kapatıp açıyorum düzeliyor. Bu sorun neyden kaynaklı olabilir? Garantisi de yeni bitti ürünümün.Alıntıyı görüntüle

bizim plazma da aynı sorun var ısınınca düzeliyor..

potm35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ismail şahin
Farklı bir kablo ile denediniz mi?
hayır dp kablom 1 tane var deneyemedim ama ilk açılışta yapması bunu kablodan olabilir mi ki?

Ben yapmadım öyle bişi 2 hafta oldu alalı sorunsuz, eğer Amazon’dan aldıysanız değişim veya iade edebilirsiniz diye biliyorum

3 yılmı oldu alalı garantisi bitmiş demişsinizde
evet bi kaç hafta oluyor garantisi dolalı :(

Bunda öyle bir güncelleme özelliği yok

Top Bottom