Olacağını sanmam.
LG aldim hocam birileri LG yı görüntü olarak daha iyi dedi msi da oyun için daha iyi dedi ama ben sadece oyun ixin değil film vb içinde kullanacağım renklerin daha iyi olduğunu söyledi ve 3 taksitle aldım LG yı cümleten geçmiş olsunSana kalmış pek bişi diyemiyorum
Hayırlı ugurlu olsun güle güle kullan sonunda karar vermen iyi Geldiginde konuyu tekrar güncelleyip düsüncelerını paylasırsan sevınırımLG aldim hocam birileri LG yı görüntü olarak daha iyi dedi msi da oyun için daha iyi dedi ama ben sadece oyun ixin değil film vb içinde kullanacağım renklerin daha iyi olduğunu söyledi ve 3 taksitle aldım LG yı cümleten geçmiş olsun
Paylaşırım hocam şimdi işlemci fanı lazım bana R5 5600 icin OC yapilmayacakHayırlı ugurlu olsun güle güle kullan sonunda karar vermen iyi Geldiginde konuyu tekrar güncelleyip düsüncelerını paylasırsan sevınırım
incelleme bekliyoruzLG aldim hocam birileri LG yı görüntü olarak daha iyi dedi msi da oyun için daha iyi dedi ama ben sadece oyun ixin değil film vb içinde kullanacağım renklerin daha iyi olduğunu söyledi ve 3 taksitle aldım LG yı cümleten geçmiş olsun
Bütçe nePaylaşırım hocam şimdi işlemci fanı lazım bana R5 5600 icin OC yapilmayacak