𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Gold
Ne gibi sorunları var açıklarmısınPsu kronik sorunlu.
Psular hakkında pek bilgim yok tam adını bilmiyorum ama elektrik gidince kendini koruyamıyor bu psu alacak olan varsa yanında akım korumalı priz alsın tüm sistem giderNe gibi sorunları var açıklarmısın
Yok hocam yanlış anladınız direkt bu modelde kronik sorun var zaten forumda pek önerilen bir psu değilDostum her psu sorunlu değil şans işi tamamen
Yok hocam yanlış anladınız direkt bu modelde kronik sorun var zaten forumda pek önerilen bir psu değil
O 750W olan model. Bu modelde hiçbir sorun yok. Bu modeli kullanıyorum 3-4 kez elektrik gitti hiç sorun yaşamadım. Bilip bilmeden sallama yorum yapmayalım.Yok hocam yanlış anladınız direkt bu modelde kronik sorun var zaten forumda pek önerilen bir psu değil
Hayır onu geçtim kalitesiz C4 diye tabir edilen PC var elimde kaç defa elektrik gitti herhangi bir sorun sıkıntı yok sürü psikolojisi diye bir şey var bazı kişilerdeO 750W olan model. Bu modelde hiçbir sorun yok. Bu modeli kullanıyorum 3-4 kez elektrik gitti hiç sorun yaşamadım. Bilip bilmeden sallama yorum yapmayalım.
Ona bakarsan Şahin de yolda gidiyor. Ama kazada ikiye bölünüyor seni de yanında götürüyor. PSU da aynı mantık. Elindeki olması gerekenden ucuza aldığın o PSU çok F/P'dir. Ta ki bozulana kadar.Hayır onu geçtim kalitesiz C4 diye tabir edilen PC var elimde kaç defa elektrik gitti herhangi bir sorun sıkıntı yok sürü psikolojisi diye bir şey var bazı kişilerde