Neler Yeni

🔥İndirim MSI MPG A850G 850W 80 PLUS GOLD 2600TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Onur
Magazadan ayni fiyata aldim. Fatura elimde bugun tarihli. İsinizi sansa birakmayin.

AMD007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ahmed Genç
Hocam ben de stok bitmeden alayım dedim mağazaya gitsem elden verirler mi acaba

Phanzox

80+ Silver
Hocam ben de stok bitmeden alayım dedim mağazaya gitsem elden verirler mi acaba
Deneyin bi olmadı internetten sipariş edersiniz.Yada gitmeden önce müşteri hizmetlerini arayın stok var mı diye.

AMD007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ahmed Genç
Deneyin bi olmadı internetten sipariş edersiniz.Yada gitmeden önce müşteri hizmetlerini arayın stok var mı diye.
Siparişi verdim hocam paylaşım için teşekkürler, müşteri hizmetlerini aradım mağazada varmış ellerinde

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,222
İsim
.
Arkadaşlar ben şimdi Vatan'dan Z790 Tomahawk aldım. 600 TL para iadesini nasıl alabilirim? Alabilir miyim sizce?

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,222
İsim
.
Magazadan ayni fiyata aldim. Fatura elimde bugun tarihli. İsinizi sansa birakmayin.
Mesajınızı gördükten sonra başkentte 5 mağaza gezdim. (Stoğun aktif gözüktüğü) ancak stoklar şubeler çalışanlar? arasında paslanmış. Size ayırdım diye teyit aldığım son şube satış anında döndü. İş arkadaşı son stoğu başka mağazaya transfer olarak göstermiş?? Biz onu sattık dediler. Raftaki ürünün satışından kaçınılamaz normalde ama şikayet etsem sonucu çok geç alacağımdan uğraşmadım. Şahsen ilgili firma ile bir daha alışveriş yapmayacağım. Online olarak şube stoğunda gözükmesine rağmen vermiyorlar. Daha sert yazardım ama kelimelere değmez. Keşke mesajınızı daha da erken görseydim. Bari netteki stoktan alırdım.

Ayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Mehmet
Benimkinin faturası kesilmiş .pdf olarak verdi fakat kargoya teslim etmemişler, xxxx şubesinde kargoya verilmek üzere hazırlandı şeklinde bekliyor.

TerzP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
S
alabiliyorsunuz ram aldım %20 indirim olduğu zaman, ama mağazada stok olmalı yoksa getirtiyorlar o yüzden almadan önce stok sormak önemli
İnternette indirimli ürünü mağazadan teslim etmiyoruz demişti ben sıvı soğutma siparişi geçerken. Müşteri hizmetlerini aramadan ezbere iş yapmayın bence. Kasa siparişimi 1 hafta sonra çıkardılar bu arada , vatana fatura konusunda da pek güvenmeyin. Hızlı çalışmıyor kargolaması.

Ayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Mehmet
kargoya verilen var mı?

Top Bottom