Msi Mpg A850GF alınır mı? ?

Natisse

80+
Reaksiyon skoru
35
Dostlar selamlar sistemimi güncellediğim için yeni psu almaya karar verdim. İnternette gezerken kuponla beraber 2000tlye Msi A850gf buldum sizce alınır mı? veya başka önerileriniz varsa onuda alabilirim.

Yerinde olsaydım CORE REACTOR 750 alırdım, AGF serisinde çok düşük bekleme süresi mevcut. Sistemini öğrenmekte de yarar var tabii, yazabilir misin? Öyle 3-4 ekran kartı kullanmıyorsan 850W güç kaynağına ihtiyacın yok.

cpu:amd ryzen 5600x
Gpu:asus rog strix rtx 3080
Anakart asus rog strix b550-a
Post automatically merged:

Siparişi geçtim de hold up time çok sıkıntı çıkarırmı ona göre siparişi iptal edeceğim

Daha iyileri var, bahsettiğin hold-up time ile ilgilenen bir takım kapasitörler var. Ünitenin geri kalanı gibi değil, oradan feragat edilmiş. AGF çok da iyi bir PSU serisi değil. 850W kapasiteye de çok ihtiyacın yok zaten, eğer öyle bir imkan varsa neden olmasın?

Alınabilir. f/p olarak bunu da alabilirsin çok ucuz.
Dostum geç geldiğinden amazon almanya düşünmüyorum yinede önerdiğin için teşekkürler

Daha iyileri var, bahsettiğin hold-up time ile ilgilenen bir takım kapasitörler var. Ünitenin geri kalanı gibi değil, oradan feragat edilmiş. AGF çok da iyi bir PSU serisi değil. 850W kapasiteye de çok ihtiyacın yok zaten, eğer öyle bir imkan varsa neden olmasın?
Peki nzxt c850 sıkıntı çıkarırmı hocam seasonic focus altyapısını kullanıyormuş

Dostum geç geldiğinden amazon almanya düşünmüyorum yinede önerdiğin için teşekkürler

Peki nzxt c850 sıkıntı çıkarırmı hocam seasonic focus altyapısını kullanıyormuş
C850 incelemelere göre güzel bir ürün. Sadece yük altında biraz ses olabileceği belirtilmiş.

C850 incelemelere göre güzel bir ürün. Sadece yük altında biraz ses olabileceği belirtilmiş.
Ses benim için sorun değil hocam belli başlı modeller arasında kaldım fakat bir türlü kara veremedim

800 tl gibi bir fiyat farkına corsair rm850x , 500 tl fiyat farkına core reactor değermi fiyatın üzerine eklerim fakat c850 sorun olmaz derseniz alacağım

Ses benim için sorun değil hocam belli başlı modeller arasında kaldım fakat bir türlü kara veremedim
Ben de henüz psu almadım. Ancak araştırmalarıma göre nzxt c850, thermaltake gf1, corsair rmx serisi, xpg core reactor önerilen ürünler.

Ben de henüz psu almadım. Ancak araştırmalarıma göre nzxt c850, thermaltake gf1, corsair rmx serisi, xpg core reactor önerilen ürünler.
Evet hocam bu 4 ü arasında kaldım eğer farklı bir sorun yoksa en uygunu alacağım

800 TL gibi bir fiyat farkına corsair rm850x , 500 TL fiyat farkına core reactor değermi fiyatın üzerine eklerim fakat c850 sorun olmaz derseniz alacağım
Açıkçası aradaki fiyat farkına değer mi emin değilim. Bu saydığım ürünlerin hepsi kendini kanıtlamış. Tomshardware de rmx in alternatifi olarak core reactor öneriliyordu 850w için.

Evet hocam bu 4 ü arasında kaldım eğer farklı bir sorun yoksa en uygunu alacağım
Genel itibariyle tavsiyeler bunlardan fiyat olarak uygun olanı alın şeklinde. Ancak thermaltake gf1 için newegg de biraz fazla şikayet vardı, o nedenle vazgeçmiştim.

Son düzenleme:
CORE REACTOR daha iyidir, Corsair RMX serisinin ciddi bir rakibi. Hem de RMX'e nazaran çok daha uygun fiyatlı.

Geri