Dostum geç geldiğinden amazon almanya düşünmüyorum yinede önerdiğin için teşekkürlerAlınabilir. f/p olarak bunu da alabilirsin çok ucuz.
EVGA PSU 750W,GT,80PLS,4PCS,7YRS WNT, EU : Amazon.com.tr: Elektronik
EVGA PSU 750W,GT,80PLS,4PCS,7YRS WNT, EU : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Peki nzxt c850 sıkıntı çıkarırmı hocam seasonic focus altyapısını kullanıyormuşDaha iyileri var, bahsettiğin hold-up time ile ilgilenen bir takım kapasitörler var. Ünitenin geri kalanı gibi değil, oradan feragat edilmiş. AGF çok da iyi bir PSU serisi değil. 850W kapasiteye de çok ihtiyacın yok zaten, eğer öyle bir imkan varsa neden olmasın?
C850 incelemelere göre güzel bir ürün. Sadece yük altında biraz ses olabileceği belirtilmiş.Dostum geç geldiğinden amazon almanya düşünmüyorum yinede önerdiğin için teşekkürler
Post automatically merged:
Peki nzxt c850 sıkıntı çıkarırmı hocam seasonic focus altyapısını kullanıyormuş
Ses benim için sorun değil hocam belli başlı modeller arasında kaldım fakat bir türlü kara veremedimC850 incelemelere göre güzel bir ürün. Sadece yük altında biraz ses olabileceği belirtilmiş.
800 tl gibi bir fiyat farkına corsair rm850x , 500 tl fiyat farkına core reactor değermi fiyatın üzerine eklerim fakat c850 sorun olmaz derseniz alacağımC850 incelemelere göre güzel bir ürün. Sadece yük altında biraz ses olabileceği belirtilmiş.
Ben de henüz psu almadım. Ancak araştırmalarıma göre nzxt c850, thermaltake gf1, corsair rmx serisi, xpg core reactor önerilen ürünler.Ses benim için sorun değil hocam belli başlı modeller arasında kaldım fakat bir türlü kara veremedim
Evet hocam bu 4 ü arasında kaldım eğer farklı bir sorun yoksa en uygunu alacağımBen de henüz psu almadım. Ancak araştırmalarıma göre nzxt c850, thermaltake gf1, corsair rmx serisi, xpg core reactor önerilen ürünler.
Açıkçası aradaki fiyat farkına değer mi emin değilim. Bu saydığım ürünlerin hepsi kendini kanıtlamış. Tomshardware de rmx in alternatifi olarak core reactor öneriliyordu 850w için.Ses benim için sorun değil hocam belli başlı modeller arasında kaldım fakat bir türlü kara veremedim
Post automatically merged:
800 TL gibi bir fiyat farkına corsair rm850x , 500 TL fiyat farkına core reactor değermi fiyatın üzerine eklerim fakat c850 sorun olmaz derseniz alacağım
Genel itibariyle tavsiyeler bunlardan fiyat olarak uygun olanı alın şeklinde. Ancak thermaltake gf1 için newegg de biraz fazla şikayet vardı, o nedenle vazgeçmiştim.Evet hocam bu 4 ü arasında kaldım eğer farklı bir sorun yoksa en uygunu alacağım