Tebilon firması ile youtuberlar sistem yapıyor ya insanlar buradan sistem alıyor. Destek vermemesi için nedenleri ne kiTebilon'dan ürün satın alıp desteğe ihtiyacınız olursa yalnız başınıza olacağınızı bilip de satın alın. Zamanında sıvı soğutucu satın almıştım ve ürün sıkıntı çıkarmıştı. Ben de garantiye yollamak için destek birimine, mail adreslerine ve telefon numaralarına kadar arayıp iletişime geçmeye çalıştım fakat açıp bakan dahi olmadı. En sonunda ürünün yurtdışındaki desteğiyle iletişime geçip garanti işlemlerini yaptırmıştım. 3 kuruş fazla olsun sağlam satıcıdan olsun diyin bence.
Zamanında b550-a pro aldım 3100₺'ye, ondan bi kaç gün sonra gaming plus 3300 civarına indirime girmişti çok unlucky olmuştu benim adıma. İçimde ukde kalmıştır hep gaming plusevet bayadır yüksekti bunun fiyatları bunun bi tık altına b550 a pro düşüyordu, zamanında 1950 ye almıştım gaming plus hala kullanıyorum a320 den b450 den geçmek isteyen gözü kapalı alabilir
Valla orasını onlara sormak lazım.Tebilon firması ile youtuberlar sistem yapıyor ya insanlar buradan sistem alıyor. Destek vermemesi için nedenleri ne ki