Neler Yeni

MSI MPG CoreLiquid K240 Alınır mı?

Emin Can

80+
Reaksiyon skoru
77
Arkadaşlar Selamın Aleyküm sıvı soğutucu alıcam şuanda mevcut olarak Msi Mag Coreliquid 240R var ama arızalandı hatalı serimiş zaten onu garantiye yollayıp değişim isticem

İşlemcim Ryzen 7 5800 x

Önerdiğiniz bir işlemci varsa onuda söyleyebilirisiniz

Ve Aleykümselam kardeşim konu hakkında bir fikrim yok girmişken Allahın selamını alayım dedim

İşlemci fiyatları düşmeden bence şimdilik değişim işine girmeyin su soğutma olarakta aldığınız yer mi değişim sağlayacak yoksa satın aldığınız firmamı ? Çünkü msi yapacaksa değişimi muadil bir ürünü teklif edecektir. Bilgi geldimi kendilerinden ?

İşlemci fiyatları düşmeden bence şimdilik değişim işine girmeyin su soğutma olarakta aldığınız yer mi değişim sağlayacak yoksa satın aldığınız firmamı ? Çünkü msi yapacaksa değişimi muadil bir ürünü teklif edecektir. Bilgi geldimi kendilerinden ?
Ben değişimi beklemeden bir işlemci alıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MSI MPG CoreLiquid K240 düşünüyorum şuan fiyatı 2900 tl alınır mı yoksa başka sıvı soğutucu bakmalıyım​

MSI sıvı soğutma serilerini çok başarılı bulmuyorum. Eğer para iadesi alacak olursanız çok daha başarılı modellere yönelmenizi tavsiye ederim. Corsair H100i gayet iyidir ancak 360mm kasa desteğiniz var ise;
de fiyat performans olarak tavsiye ederim.

MSI sıvı soğutma serilerini çok başarılı bulmuyorum. Eğer para iadesi alacak olursanız çok daha başarılı modellere yönelmenizi tavsiye ederim. Corsair H100i gayet iyidir ancak 360mm kasa desteğiniz var ise;
de fiyat performans olarak tavsiye ederim.
Maalesef 360mm desteğim yok max 240mm

Ben değişimi beklemeden bir işlemci alıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MSI MPG CoreLiquid K240 düşünüyorum şuan fiyatı 2900 TL alınır mı yoksa başka sıvı soğutucu bakmalıyım​

MSI ın sıvı soğutmalarının son bu hatalı serisinden beri almamaya başladım. Hatta cuma yada cumartesi akşamı Phanteks Glacier One aldım 240mm hem yorumları güzel hemde phanteks in bir çok ürün gamındaki ürünlerini kullanıyorum acaip kaliteli komponentler kullanıyorlar bu markada aklınızda bulunsun dolar fırlamadan önceki fiyata tekrar düşmüşken alın derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,220
Üyeler
173,332
Son üye
Latth
Geri