Neler Yeni

MSI MPG CoreLiquid K240 Alınır mı?

Emin Can

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Emin Can
Arkadaşlar Selamın Aleyküm sıvı soğutucu alıcam şuanda mevcut olarak Msi Mag Coreliquid 240R var ama arızalandı hatalı serimiş zaten onu garantiye yollayıp değişim isticem

İşlemcim Ryzen 7 5800 x

Önerdiğiniz bir işlemci varsa onuda söyleyebilirisiniz

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
Ve Aleykümselam kardeşim konu hakkında bir fikrim yok girmişken Allahın selamını alayım dedim

Juiclair0

80+ Silver

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
İşlemci fiyatları düşmeden bence şimdilik değişim işine girmeyin su soğutma olarakta aldığınız yer mi değişim sağlayacak yoksa satın aldığınız firmamı ? Çünkü msi yapacaksa değişimi muadil bir ürünü teklif edecektir. Bilgi geldimi kendilerinden ?

Emin Can

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Emin Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemci fiyatları düşmeden bence şimdilik değişim işine girmeyin su soğutma olarakta aldığınız yer mi değişim sağlayacak yoksa satın aldığınız firmamı ? Çünkü msi yapacaksa değişimi muadil bir ürünü teklif edecektir. Bilgi geldimi kendilerinden ?
Ben değişimi beklemeden bir işlemci alıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:

MSI MPG CoreLiquid K240 düşünüyorum şuan fiyatı 2900 tl alınır mı yoksa başka sıvı soğutucu bakmalıyım​

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK
MSI sıvı soğutma serilerini çok başarılı bulmuyorum. Eğer para iadesi alacak olursanız çok daha başarılı modellere yönelmenizi tavsiye ederim. Corsair H100i gayet iyidir ancak 360mm kasa desteğiniz var ise;
de fiyat performans olarak tavsiye ederim.

Emin Can

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Emin Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
MSI sıvı soğutma serilerini çok başarılı bulmuyorum. Eğer para iadesi alacak olursanız çok daha başarılı modellere yönelmenizi tavsiye ederim. Corsair H100i gayet iyidir ancak 360mm kasa desteğiniz var ise;
de fiyat performans olarak tavsiye ederim.
Maalesef 360mm desteğim yok max 240mm

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Ben değişimi beklemeden bir işlemci alıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:

MSI MPG CoreLiquid K240 düşünüyorum şuan fiyatı 2900 TL alınır mı yoksa başka sıvı soğutucu bakmalıyım​

MSI ın sıvı soğutmalarının son bu hatalı serisinden beri almamaya başladım. Hatta cuma yada cumartesi akşamı Phanteks Glacier One aldım 240mm hem yorumları güzel hemde phanteks in bir çok ürün gamındaki ürünlerini kullanıyorum acaip kaliteli komponentler kullanıyorlar bu markada aklınızda bulunsun dolar fırlamadan önceki fiyata tekrar düşmüşken alın derim.

Top Bottom