smd 5050 olan ledleri alabilirsin dostum çoğu a
Tamamdır teşekürlersmd 5050 olan ledleri alabilirsin dostum çoğu aynı
smd 5050 olan ledleri alabilirsin dostum çoğu a
Tamamdır teşekürlersmd 5050 olan ledleri alabilirsin dostum çoğu aynı
Boş zamanlarda güzel et doğrar.Hava akışı nasıldır hocam bu kasabın mesh bir ön paneli olmadığı için soruyorum
Bafır Adam buna güldü. Gerçi stok fan kullanarak 5900X'le render yapmaya çalışıyordu.bu kasayı alanin sistemde kullandigi diger donanimlarina saygisi yoktur
zaten bu kasayi teknolojiden uzak ve sadece dis gorunuse bakanlar aliyorBoş zamanlarda güzel et doğrar.
Hava akışı kötü, dostum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bafır Adam buna güldü. Gerçi stok fan kullanarak 5900X'le render yapmaya çalışıyordu.
Ama dış görünüşü gerçekten güzel. İşlevini yerine getiremiyor sadece.zaten bu kasayi teknolojiden uzak ve sadece dis gorunuse bakanlar aliyor
o yuzden alinmaz zaten.İşlevini yerine getiremiyor sadece.
Kasayı ne kadar süre ile ve hangi bileşenler ile kullandınız?bu kasayı alanin sistemde kullandigi diger donanimlarina saygisi yoktur
sadece basit bir ön panel sökme işlemiyle 20 derece fark ettiren bir kasaya hava akisi iyi diyemezsinHava gayet güzel alıyor. 3cm kadar açıklık var fanlar ile ön panel arasında.
Burada yazılanlara bakmayın. Bu fiyata alınır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kasayı ne kadar süre ile ve hangi bileşenler ile kullandınız?
Aynı değil. 500X'in önünde 100R gibi boşluk yok neredeyse öne değiyor fanlar. 100R'de fanlar içe gömülü 3cm kadar ara var ve rahat hava alıyor.sadece basit bir ön panel sökme işlemiyle 20 derece fark ettiren bir kasaya hava akisi iyi diyemezsin
Alıntıyı görüntüle
sekira 500x ile sekira 100r'in tek farki sekira 100r'in üst panelinde 360mm ızgara var o kadar. gerisi tamamen ayni. oraya da fan takmadigin surece izgara olmasinin etkisini goremezsin, gorsen bile pasif soğutmayla maksimum 5 derece daha soguk calisir. 3cm ondeki acikliga kanmamalisiniz.
kasayi kullanmiyorum, bu kadar kotu bir urunu kimse kullanmamali zaten.
güle güle kullan o zaman ne diyimAynı değil. 500X'in önünde 100R gibi boşluk yok neredeyse öne değiyor fanlar. 100R'de fanlar içe gömülü 3cm kadar ara var ve rahat hava alıyor.
Aynı mı bakın bakalım...