Neler Yeni

Öneri Msi mystic light için anakart değiştirmeye değer mi?

Yusii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yusuf şahin
İyi forumlar yeni msi mag b650 tomahawk wifi anakart aldım ama
Birazda işin argb tarafına önem veriyorum fakat msi mystic lightda ram ile anakartı eşleyince seçenek sadece 5 6 tane oluyor ve özelleştirme yapamıyorum
Sadece anakartı seçsem yine ayarlar kısıtlı ve kötü
asus aura sync kullandım daha önce ve bana istediğim şeyleri sunuyordu
bunun için asus anakarta geçmek mantıklımı
Aklımda asus rog strix b650 a gaming wifi var
İade edip 7gün bekleyip para yatınca hesabıma alabilirim
Veya modlama yapılabiliyor mu msi mystic light uygulamasına
Tavsiyeleriniz nedir

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Daha önce 2 kere ROG Anakart kullandım hepsinde de RGB'lerde Lag vardı smooth bir görüntüsü yoktu ve Armoury Crate kullandığım en kötü uygulamaydı. Şuan düzeldi mi bilmiyorum tabi, MSI Mystic Light evet seçenekler kısıtlı ama en azından o akıcılığı veriyor bana ve kullanımı çok basit. Tercih meselesi, signal RGB kullanabilirsin

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,327
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Signal RGB kur istemediğin kadar aydınlatma var. Zaten 2-3 ay sonra sıkılacaksın RGB'den.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
929
İsim
Cengiz Han
Signal RGB kur istemediğin kadar aydınlatma var. Zaten 2-3 ay sonra sıkılacaksın RGB'den.
Hocam benim kasam TD500 3 tane önde kendi stok fanı var. Egzos fan olarak zamanında aliexpress üzerinden ID Cooling XF120-25 argb fan almıştım. Sıkıntısız çalışıyordu. Sonra kasanın üstüne 1 ay önce 3lü satın aldığım Thermalright TL-C12C-S ARGB fan ekledim. Anakartta daha ARGB yeri olmadığı için egzos fanı da üstteki yeni aldığım fanlara zincirleme şeklinde ekledim. Egzos fan dönüyor ama ARGB çalışmıyor. Sadece egzos fan (ıd cooling xf12025) argb ışığı yanmıyor. Bu bahsettiğiniz düzeltir mi acaba? Ya da nasıl düzeltirim.

Yusii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yusuf şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam benim kasam TD500 3 tane önde kendi stok fanı var. Egzos fan olarak zamanında aliexpress üzerinden ID Cooling XF120-25 argb fan almıştım. Sıkıntısız çalışıyordu. Sonra kasanın üstüne 1 ay önce 3lü satın aldığım Thermalright TL-C12C-S ARGB fan ekledim. Anakartta daha ARGB yeri olmadığı için egzos fanı da üstteki yeni aldığım fanlara zincirleme şeklinde ekledim. Egzos fan dönüyor ama ARGB çalışmıyor. Sadece egzos fan (ıd cooling xf12025) argb ışığı yanmıyor. Bu bahsettiğiniz düzeltir mi acaba? Ya da nasıl düzeltirim.
Onun kablosunu ters bağlamış olabilirmisin

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
929
İsim
Cengiz Han
Onun kablosunu ters bağlamış olabilirmisin
Yani başka yer yoktu 3 pinli girişini mecbur 4 pinli çıkışa taktım. Farklı fanlar olduğu için sanırım emin değilim. Sil baştan bir daha takmak istiyorum ama kablo karmaşasından upraşılmıyor.

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yani başka yer yoktu 3 pinli girişini mecbur 4 pinli çıkışa taktım. Farklı fanlar olduğu için sanırım emin değilim. Sil baştan bir daha takmak istiyorum ama kablo karmaşasından upraşılmıyor.
Aman diyim öyle şeyler yapmayın , 3 pinli ARGB ve 4 pinli RGB sokete giden güç aynı değil cihazlarını bozarsın. 3 pinli ARGB soketi 3 pinli yere sokman gerek, bu MSI anakartlarda genelde JRGB diye geçer.
Anakartında gerekli girişler mevcut ARGB için 2 adet , kontrol edip değiştirmeni öneririm şiddetle.
ss1.png

Son düzenleme:

Yusii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yusuf şahin
Yanmış olabilir mi

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
929
İsim
Cengiz Han
Aman diyim öyle şeyler yapmayın , 3 pinli ARGB ve 4 pinli RGB sokete giden güç aynı değil cihazlarını bozarsın. 3 pinli ARGB soketi 3 pinli yere sokman gerek, bu MSI anakartlarda genelde JRGB diye geçer.
Anakartında gerekli girişler mevcut ARGB için 2 adet , kontrol edip değiştirmeni öneririm şiddetle.
Alıntıyı görüntüle
Yok doğru takmışım. Ben yanlış söylemişim. Şuan yanmıyor Argb si bir de hepsini çıkartıp tel başına taktım yine yanmıyor. Sanırım fanın argb olayı gitti. Yeniden 3lü üstteki fanlardan alacağım. 2 si yedek kalır. Ya da işlemci soğutucu fandakilerle değiştiririm Thermalright Peerless Assassin 120 var soğutucu olarak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yanmış olabilir mi
Yanmış ya da bozulmuş tek başına çalışmıyor şuan söküp denedim. Zaten bu aliexpressden aldığım ürünler 5 sene anca dayanıyor öyle adi ürün.

Yusii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yusuf şahin
Signal rgb ve open rgb denedim fakat çok karışık programlar yapacak bir şey yok msi ile devam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,055
Üyeler
164,425
Son üye
etyiyebilenveganlarkulubu
Top Bottom